CHP'den Mamak Belediye Başkan A. Adayı Dr. Metin Özaslan, Divriği Kültür Derneği ziyaretinde  soruları cevapladı, Mamak’ta çocuklardan gençlere, kadın ve yaşlılara insan odaklı gerçekleştirmeyi hedefledikleri projeleri paylaştı.

Mamak’ta geri kalmışlık kabuğunu kırabilmek için sanayi, tarım ve hizmet sektörüne yatırımları çekecek projelerin son derece önemli olduğuna dikkat çeken Özaslan, Sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde gerçekleştirmeyi hedeflediği projeler üzerinde durdu.

Mamak'ın oldukça fazla derdi, sorunu olduğunu dile getiren Özaslan, STK'ların-hemşehri derneklerinin önemine vurgu yaparak, "Mamak'ta sizlerin önerileri, talepleri, referansları bizler için çok önemli. Mamak'ın sahip olduğu kaynakları en iyi şekilde kullanacağız ve geri kalmışlığı ortadan kaldıracağız. Yatırımları çekecek projelerle yol alacağız. Mamak'ta tüm dengeleri koruyacağız, kimseyi mağdur etmeyeceğiz. Tarihi bir oy alacağımıza ve seçimi kazanacağımıza inanıyorum. Mamak'ı Ankara'nın parlayan yıldızı yapacağız." ifadelerini kullandı.

Yenimahalle’den kritik galibiyet Yenimahalle’den kritik galibiyet

Oldukça verimli ve interaktif geçen buluşmada Özaslan, "Son derece keyifli bir toplantı oldu. Samimi sohbetleri ve nazik misafirperverliklerinden dolayı Dernek Başkanımız Hurşit Aydoğan ile dernek üyelerimize teşekkür ediyorum." sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Kaynak: Haber Merkezi