• DOLAR 32,47 %-0.21
  • EURO 34,93 %0.26
  • ALTIN 2.435,59 %0.51
  • BİST100 9.717 %-0.05
  • BITCOIN 64.632 %-0.55
  • ETHERIUM 3.185 %0.47
25°

Mamak Belediyesi Haberleri

Mamak Belediyesi haberleri ve güncel Mamak Belediyesi gelişmeleri, Mamak Belediyesi ile ilgili tüm video, Mamak Belediyesi fotoğrafları ve Mamak Belediyesi haberleri Güçlü Anadolu sitemizde


Ankara Haberleri

Mamak Belediyesi tarafından tamamlanan 52 kalem eser hizmete açıldı.

Ankara Haberleri

Mamak Belediyesi tarafından kurulan iftar sofralarında binlerce kişi aynı sofrada iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyor.

Ankara Haberleri

Mamak’ta 3 anaokulu açan Mamak Belediyesi, gezici anaokulu ile de anaokuluna gidemeyen okul öncesi miniklerin eğitimine destek veriyor.

Ankara Haberleri

Hacettepe Yapay Zeka Topluluğu yapay zeka alanında değer üretme hedefiyle Mamak Füzyon’da Ideathon etkinliği düzenledi.

Ankara Haberleri

Mamak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Mamak Halk Eğitim Merkezi tarafından ortak hazırlanan çiftçi dostu  eğitimler hız kesmeden devam...

Ankara Haberleri

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Sıfır Atık Dairesi yönetimi,  Mamak Belediyesi’nin sıfır atık hizmetlerini ve çalışmalarını yerinde inceledi.

Ankara Haberleri

Mamak Belediyesi bebek ve çocuk kütüphanelerinde her gün bir atölye, bir etkinlik düzenleniyor.

Ankara Haberleri

CHP’den Mamak Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Metin Özaslan, Mamak’ta telefonla anket yapıldığını ve bu anketin sonucunun çok şaşırtıcı olduğunu...

Ankara Haberleri

Mamak Belediyesi anaokulları ve aile merkezleri ile bebek kütüphanelerinde bulunan anasınıfı öğrencileri ilk karnelerini aldı.

Ankara Haberleri

Türkiye’nin İlk Uzay Yolculuğu heyecanla takip edildi. Aileler çocukları ile birlikte Mamak’ın uzaya açılan kapısı Ali Kuşçu Gök Bilim Merkezi’ndeydi.

Ankara Haberleri

Mamak Belediyesi Aile Danışma Merkezi tarafından hazırlanan ‘’Hayat Boyu Kadına Saygı’’ programında kadın ile şiddet kavramları birbirinden ayrıldı.

Ankara Haberleri

Mamak Belediyesi hizmet kalitesini artırmaya yönelik hizmet içi eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor.  Uyanık Kütüphane personellerine hizmet içi eğitim verildi.

Ankara Haberleri

Mamak Belediyesi, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü’nün iş birliğinde düzenlenen Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışması’nda derceye...

Ankara Haberleri

Mamak Belediyesi tarafından kurulan Ekolojik Köy verilen eğitimlerle dikkat çekiyor. Ekolojik Köy bir Eğitim kampüsü

Ankara Haberleri

Başkent’te Bir İlk: Türkiye yüzyılında, Cumhuriyetin 100. yılında çocuklarımız Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvasında buluştu.