Oyuncu Recep Sarı, 60 yaşında hayatını kaybetti. Sanat camiasını sarsan haberi Zafer Algöz duyurdu. Recep Sarı, ‘Bir Aşk Uğruna’, ‘Melek Apartmanı’, ‘Ne Seninle Ne Sensiz’, ‘Çocuklar Duymasın’, ‘Beni Affet’, ‘Yeşil Deniz’ ve ‘Şahsiyet’ gibi birçok film ve dizi projesinde yer alanmıştı.

“SINIF ARKADAŞIM VEFAT ETMİŞ”

Sarı’nın ölüm haberini ise meslektaşı Zafer Algöz verdi. Algöz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Sevgili sınıf arkadaşım, oyuncu Recep Sarı az önce vefat etmiş. Başımız sağ olsun arkadaşlar. Mekanı cennet olsun” ifadelerini kullandı.

RECEP SARI KİMDİR?

20 Kasım 1963’te dünyaya gelen Recep Sarı, Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nü 1986’da bitirdi. Aynı yıl İzmir Devlet Tiyatrosu’na ‘Stajyer Sanatçı’ olarak atanan Sarı, 1991’e kadar burada görev aldıktan sonra tekrar Ankara Devlet Tiyatrosu’na, okul okuduğu şehre tayin oldu.

2004’te ‘Dönme Dolap’ adında tarihi eser kaçakçılığını konu alan bir oyun yazan Recep Sarı, 2008’de ise Foça’da çekilen ‘Dalgakıran’ adlı dizinin senaryosunu da kaleme aldı.

Recep Sarı ‘Bir Aşk Uğruna’, ‘Melek Apartmanı’, ‘Ne Seninle Ne Sensiz’, ‘Çocuklar Duymasın’, ‘Beni Affet’, ‘Yeşil Deniz’ ve ‘Şahsiyet’ dizilerinin yanı sıra ‘Yalancı’ ve ‘Zincirbozan’ filmlerinde de rol aldı.

Haber Merkezi