Oya Okar'ın hayatı ve biyografisi merak konusu oldu. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Oya Okar kimdir? Oya Okar kaç yaşında, nereli? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri dönecek mi? Oya Okar evli mi? Oya Okar'ın eşi kimdir? Oya Okar'ın sevgilisi kimdir'' sorularını aratıyor. Peki, Oya Okar kimdir? Oya Okar kaç yaşında, nereli? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri dönecek mi? Oya Okar evli mi? Oya Okar'ın eşi kimdir? Oya Okar'ın sevgilisi kimdir? İşte tüm merak edilenler...

Oya Okar Kimdir

Yeşim Erçetin kimdir? Yeşim Erçetin kimdir?

Oya Okar kimdir?

Oya Okar, 12 Ocak 1986 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Okar, ilk ve orta öğretimden sonra lise eğitimini Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümünde tamamlamış ve ardından, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Aynı Üniversitede yüksek lisansını tamamlamıştır.

Oya Okar

2005 yılında Şöhret dizisinde Gülçin isimli genç kızı canlandıran ünlü oyuncu daha sonra 2007 senesinde yayınlanan Doktorlar dizisinde Gülümsün karakterine hayat vermiştir. 2008 yılında Kanal D'de yayımlanan Düğün Şarkıcısı adlı dizide Hatice Aslan ve Erkan Can gibi yetenekli isimlerle ekran karşısına çıktı. 2011-2012 yılları arasında TRT 1'de yayınlanan ve Bosna savaşını anlatan Mavi Kelebekler adlı dizide Burak Hakkı ile birlikte rol almıştır.

Oya Okar Arka Sokaklar

Oya Okar, sırasıyla; Ümit Milli, Dağlar Delisi, Sınıf, İstanbul Çocukları, Böyle Bitmesin, Ben Onu Çok Sevdim, Zeytin Tepesi ve Eve Dönüş gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak, Kanal D ekranlarında yayımlanmakta olan uzun soluklu Arka Sokaklar adlı polisiye türündeki diziye 2015 yılında katılan Oya Okar, 2022 yılına kadar ve 2024'ten itibaren dizide Selin Demirci karakterine hayat vermektedir.

Kaynak: Haber Merkezi