Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği Star TV'nin yeni dizisi her hafta pazartesi akşamları izleyici karşısına çıkıyor. Yayınlanan ilk bölümünden itibaren büyük bir yankı uyandıran ve çok sevilen Ömer dizisi oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çekti. Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır'ın yer aladığı dizinin son bölümü merak ediliyor. İşte Ömer canlı izleme linki. Ömer canlı izle! Ömer 18. bölüm izle! Ömer son bölümde neler oldu?

ÖMER CANLI İZLE! 

Ömer son bölüm canlı izlemek için tıklayınız.

ÖMER 18. BÖLÜM İZLE

Ömer dizisi bu akşam saat 20.00'de Star TV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak.

ÖMER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gamze sonunda Erdal'a ayrılmak istediğini söyler. Bu ani gelişme Erdal'ın, Süreyya'nın Ömer ve Gamze’yle ilgili iddialarını bir kez daha düşünmesine neden olur. Gamze’nin Erdal’dan ayrıldığını öğrenen Süreyya, şüphelerinin doğru olduğunu görünce çılgına döner ve Ömer'den intikam almak için gözünü karartır.

ömer-9

Kocasının yarattığı sorunlarla mücadele ederken, bir yandan da Ömer'e yardımcı olmaya çalışan Nisa, hiç beklemediği bir yerde Zerrin'le karşılaşınca büyük bir şok yaşar. Hakan'a boşanmak istediğini söyleyen Nisa, kocasının şantajlarına devam etmesiyle çaresiz kalır.

ömer3-3

Ömer'le ilgili üst üste hayal kırıklıkları yaşayan Reşat, Süreyya'nın iddialarının yalan olduğunu öğrenince derin bir oh çeker. Bu gelişme oğluyla arasındaki buzları biraz olsun eritse de Süreyya'nın suçlamayı sürdürmesi onların önündeki en büyük sınavdır. Ömer ve Gamze her şeye rağmen bir arada güçlü kalmaya çabalarken her ikisi de evlerine gelen davetsiz misafirlerle yüzleşmek zorunda kalacaktır.

Haber Merkezi