Ölümlü Dünya filminin devamı Ölümlü Dünya 2 filmi Netflix Türkiye'de izleyicilerle buluştu. TAFF Pictures yapımı filminin yönetmen koltuğunda Ali Atay bulunuyor. Ölümlü Dünya 2 filminin başrollerinde Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Giray Altınok, İrem Sak,  Mehmet Özgür, Özgür Emre Yıldırım, Sarp Apak ve Reha Özcan yer alıyor. Gişede başarılı sonuçlar elde eden Ölümlü Dünya 2 filmi Netflix'te filmseverlerle buluşmaya devam edecek.

ölümlü dünya 2 filmi oyuncuları

ÖLÜMLÜ DÜNYA 2 KONUSU NEDİR?

Ölümlü Dünya 2, kendi sorunlarıyla boğuşan Mermer ailesinin hikayesini konu ediyor. Artık hayatlarına kanun kaçağı olarak devam eden Mermer ailesinin her biri üyesi kendi sorunlarıyla boğuşur. Serhan, hamile olan Begüm’ü yeni yaşamlarına alıştırmakta güçlük çeker. Serhat, artık hayatında bir kadının eksikliğini çekerken, Gazanfer ise ailesini örgüte karşı bir arada tutmak için mücadele eder. Ancak Zafer’in örgütün eline düşmesi hepsinin hayatını alt üst eder. Zafer’e kavuşmak için yol arayan Gazanfer, çareyi eski bir dostundan yardım istemekte bulur. Mermer ailesi, bu sefer evlatlarına kavuşmak için son bir vurgun yapmak zorunda kalacaktır.

Şans Eseri: Woody Allen'dan yeni bir Komedi-Dram Şans Eseri: Woody Allen'dan yeni bir Komedi-Dram

ölümlü dünya 2 filmi konusu

ÖLÜMLÜ DÜNYA 2 OYUNCULARI KİMLER?

Ölümlü Dünya 2'nin oyuncu kadrosunda Feyyaz Yiğit, Ahmet Mümtaz Taylan, İrem Sak, Alper Kul, Mehmet Özgür, Giray Altınok, Sarp Apak, Özgür Emre Yıldırım, Doğu Demirkol , Reha Özcan gibi isimlerle yer alıyor.

olumlu-dunya-2-2023112415286488d081ef743480cbd1749758cf41cec

ÖLÜMLÜ DÜNYA 2 FİLMİ NETFLİX'TE

Gişelerde 1 milyon seyirciye ulaşan Türk komedi filmi ‘Ölümlü Dünya 2’, Netflix'te yeniden gösterime girecek.

Kaynak: Haber Merkezi