Oğuzhan Uğur'un vergi kaçırma iddialarına karşı avukatı Çağdaş Çelik'ten sert bir açıklama geldi. Uğur'un avukatı, vergi kaçırma suçlamalarını reddederek, bu iddiaların eski suçluların çabalarıyla ortaya atıldığını savundu.

oğuzhan-3

Çağdaş Çelik, yaptığı açıklamada, "Eski FETÖ'cüler, eski dolandırıcılar, eski hırsızlar bu suçlamalarla bir yerlere geleceklerini sanıyorlar. Oğuzhan Uğur yıllardır denetleniyor. Yaptığı programlar, kazandığı paralar, yaptığı sosyal yardımlar göz önündedir. Oğuzhan Uğur’un itibarını bu şekilde zedeleyemezler" ifadelerini kullandı.

Kara Para 2

Hızır Çelebi tarihte var mı? Hızır Çelebi nasıl öldü? Hızır Çelebi tarihte var mı? Hızır Çelebi nasıl öldü?

Gazeteci Emre Ercis'in vergi kaçırma iddialarını ortaya atan isim olduğunu belirten Çelik, "Oğuzhan Uğur kendisi hakkında vergi kaçırma iddiasında bulunan Gazeteci Emre Ercis’in hesabından yaptığı paylaşımı alıntılayarak, 'Bence bu beyefendinin tiviti ihbar kabul edilmelidir. Lütfen (tekrar) beni inceleyiniz' demiştir" şeklinde konuştu.

Emre Ercis (5)

Emre Erciş kimdir? Gazeteci Emre Erciş Emre Erciş kimdir? Gazeteci Emre Erciş

Çelik, müvekkilinin uzun yıllardır vergi denetimine tabi tutulduğunu ve bu süreçte herhangi bir usulsüzlük tespit edilmediğini vurgulayarak, suçlamaların temelsiz olduğunu savundu.

Öte yandan, Oğuzhan Uğur ise sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla suçlamaları reddederken, Gazeteci Emre Ercis'in tivitini bir ihbar olarak değerlendirilmesi çağrısında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi