Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların Ocak ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki bu ay 'balık' burcunu neler bekliyor? balık burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte 'balık' burcunu Ocak ayında bekleyenler...

burçç

2024 Mayıs ayı kova burcu yorumu! Mayıs ayında kova burcunu ne bekliyor? 2024 Mayıs ayı kova burcu yorumu! Mayıs ayında kova burcunu ne bekliyor?

OCAK AYINDA BALIK BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Astrolog Gülnihal Öztürk'in yazdığı ve NTV'de yer alan habere göre balık burcunu bu ay şunlar bekliyor:

Sevgili Balık burcu, ayın ilk günlerinde kariyeriniz ile ilgili sınırlandırılmış, engellenmeye çalışıldığınızı hissedebilirsiniz. Duygusal ilişkilerinizle ilgili yoğun iletişim kurmanız gereken konular gündeminizde olacak. Bu ay kariyerinizle ilgili yurt dışı fırsatlarını değerlendireceksiniz. Ayın ilk günlerindeki sınırlanmış his daha sonrasında kendini eğlenceye bırakıyor. Bu ay sosyalleşecek, arkadaşlarınız ile ortak iş geliştirmenin yollarını arayacaksınız. Mars’ın Oğlak burcuna geçişi ile sosyal konular ile ilgili yapacağınız anlaşmalar, sözleşmeler sizi destekliyor. Kardeşleriniz, yakın akrabalarınız, komşularınızla keyifli vakit geçireceksiniz. Ancak sosyalleşirken nakit harcamalarınızı düzene koymalısınız.

21 Ocak itibariyle Plüton ve Güneş kova burcuna geçiş yapıyor bu durum ruhsal anlamda bir dönüşüm başlangıcını temsil ediyor. 25 Ocak tarihinde gerçekleşecek Dolunay ile sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Hayatınızda önemli değişikliklerin olacağı ocak ayı panik olmadan, sağlığınızı riske atmadan harekete geçmeniz gerektiğini gösteriyor. Sinir sisteminiz ve kalp rahatsızlıklarına dikkat edin. Beraber çalıştığınız insanlar, çalıştırdığınız elemanlar ile güç çatışması içine girebilirsiniz. 

Kaynak: Haber Merkezi