Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların Ocak ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki bu ay 'kova' burcunu neler bekliyor? kova burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte 'kova' burcunu Ocak ayında bekleyenler...

burçç

OCAK  AYINDA KOVA BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Astrolog Gülnihal Öztürk'in yazdığı ve NTV'de yer alan habere göre kova burcunu bu ay şunlar bekliyor:

26 Nisan Koç burcu günlük burç yorumu 26 Nisan Koç burcu günlük burç yorumu

Sevgili Kova burcu, bu ay sosyal çevrenizde kendinizi ifade ederken yanlış anlaşılmalara sebep olan iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Ancak bu ay sosyal çevreniz kalabalıklaşıyor, insanlar tarafından çok sevildiğinizi hissedeceksiniz. Mars’ın oğlak burcuna geçişi ile gizli düşmanlıklar ile karşılaşabilirsiniz. Harekete geçmek isteyeceksiniz, bunun için ailenizden yardım alabilirsiniz. 11 Ocak civarında maddi gelirlerinizi arttırabilmeniz için yeni projeler oluşturabilirsiniz. Ev veya araba almak isterseniz şanslı bir dönem. 19 Ocak civarında maddi konular ile ilgili aldatılma durumlarına dikkat etmelisiniz. Bu dönemde sizi öfkelendirecek ticari gelişmeler olabilir.

21 Ocak itibariyle hem güneş hem de Plüton gezegeni kova burcuna geçiyor. Plüton dönüşüm gezegenidir ve yeraltını temsil eder, güneş ise gelecektir, ışık kaynağıdır. Karanlıkların prensi Plüton, Güneş ile kavuştuğunda gelecekle ilgili dönüşümün başlangıç gününü temsil ediyor. Hayatınızda artık çürümüş size hizmet etmeyen ne varsa bu kavuşum döngüsüyle dönüşmeye başlıyor. 25 Ocak civarında sağlığınıza dikkat edin, bu dönemde eşiniz ile duygusal çatışmalar yaşayabilirsiniz.  Kendinizi savunmasız hissedebilirsiniz.