Antalyspor'da teknik direktör Nuri Şahin görevinden ayrıldı. Antalyaspor Başkanvekili Alkan Evren, Nuri Şahin ile yollarını ayırdıklarını bildirdi.

Nuri Şahin Kim

Alkan Evren, ''Antalyaspor olarak Nuri Şahin gibi değerli bir hocamızdan ayrıldığımız için üzgünüz. Ancak Borussia Dortmund gibi bir kulüpten teklif almasından dolayı da gururluyuz.'' ifadelerini kullandı.

Nuri Şahin Hangi Takımlı

Nuri Şahin, futbola başladığı kulüp olan Borussia Dortmund için sezon sonuna kadar yardımcı antrenör olarak çalışacak.

Nuri Şahin Hangi Takımlarda Oynadı

Bu sırada pro lisansını alacak Şahin, sonraki 4 yılda ise Edin Terzic'in yerine takımın teknik direktörlüğü görevini üstlenecek.

Nuri Şahin Nereli

Hollanda - Türkiye voleybol maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Hollanda - Türkiye voleybol maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

NURİ ŞAHİN KİMDİR?

Nuri Şahin, 5 Eylül 1988 yılında Lüdenscheid, Almanya'da dünyaya gelmiştir. Türkiye milli takımında forma giyen eski futbolcu, kariyerine Borussia Dortmund altyapısında başlamıştır. Nuri Şahin futbol kariyerinde, Borussia Dortmund, Feyenoord, Liverpool, Real Madrid ve Werder Bremen takımlarında forma giymiştir. 2021 yılında Antalyaspor'a transfer olan Şahin, daha sonra futbolu bırakarak Antalyaspor teknik direktörü olmuştur. 

Nuri Şahin hangi takımlarda oynadı? Nuri Şahin hangi takımlarda oynadı?

Nuri Şahin'in eşi Tuğba Şahin kimdir? Nuri Şahin'in eşi Tuğba Şahin kimdir?

Kaynak: Haber Merkezi