Antalyaspor teknik direktörü Nuri Şahin'in görevinden ayrıldığını iddia edildi. Genç çalıştırıcının Borussia Dortmund'da yardımcı antrenör olarak çalışacağı belirtliyor. Yurttaşlar arama motorlarında, ''Nuri Şahin kimdir? Nuri Şahin kaç yaşında, nereli? Nuri Şahin hangi takımlarda oynadı? Nuri Şahin hangi takımalrı çalıştırıdı? Nuri Şahin hangi takımlı? Nuri Şahin'in eşi kimdir? Nuri Şahin ne mezunu'' sorularını aratıyor. Peki, Nuri Şahin kimdir? Nuri Şahin kaç yaşında, nereli? Nuri Şahin hangi takımlarda oynadı? Nuri Şahin hangi takımalrı çalıştırıdı? Nuri Şahin hangi takımlı? Nuri Şahin'in eşi kimdir? Nuri Şahin ne mezunu? İşte tüm merak edilenler...

Nuri Şahin Hangi Takımlarda Oynadı

NURİ ŞAHİN KİMDİR?

Nuri Şahin, 5 Eylül 1988 yılında Lüdenscheid, Almanya'da dünyaya gelmiştir. Türkiye milli takımında forma giyen eski futbolcu, kariyerine Borussia Dortmund altyapısında başlamıştır. Nuri Şahin futbol kariyerinde, Borussia Dortmund, Feyenoord, Liverpool, Real Madrid ve Werder Bremen takımlarında forma giymiştir. 2021 yılında Antalyaspor'a transfer olan Şahin, daha sonra futbolu bırakarak Antalyaspor teknik direktörü olmuştur. 

Nuri Şahin Kim

NURİ ŞAHİN NE MEZUNU?

Nuri Şahin, Harvard Business School'dan mezun olmuştur.

Nuri Şahin Ne Mezunu

NURİ ŞAHİN HANGİ TAKIMLI?

Nuri Şahin'in hangi takımlı olduğu bilinmiyor. Daha önce kendisine yöneltilen bu soruya, ''Avrupa'da oynayan Türk takımı'' cevabını vermişti.

Nuri Şahin Nereli

Keçiören’de özel bireylerle off-road turu Keçiören’de özel bireylerle off-road turu

NURİ ŞAHİN'İN EŞİ KİMDİR?

Nuri Şahin'in eşi Tuğba Şahin'dir. Çiftin Ömer adında bir oğlu vardır.

Nuri Şahin Eşi

NURİ ŞAHİN HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Borussia Dortmund

Feyenoord

Liverpool

Real Madrid

Werder Bremen

Antalyaspor

Nuri Şahin Hangi Takımlı

NURİ ŞAHİN HANGİ TAKIMLARI ÇALIŞTIRDI?

Antalyaspor

Nurişahin Dortmund

NURİ ŞAHİN DORTMUND

İddialara göre Nuri Şahin, futbola başladığı kulüp olan Borussia Dortmund için sezon sonuna kadar antrenör olarak çalışacak. Bu esnada pro lisansını alacak Şahin, sonraki 4 yılda ise Edin Terzic'in yerine takımın teknik direktörlüğü görevini üstlenecek.

Kaynak: Haber Merkezi