Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların nisan ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki nisan ayında 'koç' burcunu neler bekliyor? koç burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte 'koç' burcunu nisan ayında bekleyenler...

NİSAN AYINDA KOÇ BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Bu ay hedefleriniz ile ilgili isteklerinizde değişimler yapabilirsiniz. 20 Nisan'da burcunuzda Güneş tutulması gerçekleşiyor. Yenilenmeler söz konusu. Şartlarınızı değiştirecek cesareti size verecektir.

Yaşamdan ne beklediğinizi sorgulayarak, isteklerinizin yön değiştirmesine izin vermelisiniz. Bilinçaltınızda bastırdığınız duyguların açığa çıkmasıyla yaşantınızda değişen koşulları yeniden değerlendirmeniz gerekecektir. 20 Nisan'dan sonra Merkür geri hareketini yapıyor. Risk içeren yeni atılımlar için Merkür'ün ileri hareketini beklemelisiniz. Nisanda çalıştığınız alanlarda, dikkat çekici kişiler aklınızı çelebilir. Yine bu dönemde, sıra dışı ortamlarda aniden ortaya çıkacak olan aşk ilişkileri, sizi zor durumda bırakacak şekilde mantık ve duygu karmaşası yaratabilir.

20 Nisan'da Güneş tutulmasıyla ve Merkür retrosuyla ilişkinizde şimdiye kadar olmadığınız kadar çarpıcı duygular yaşayacaksınız. Kafanız karışacak. Bu günlerde dostluklarınız derinleşecek. Bu ay Mars, Yengeç burcunda ilerlemeye devam ediyor. Baş bölgeniz hassaslaşabilir. Özellikle, boyun kaslarınıza dikkat etmelisiniz. Sizi koşullandıran bazı takıntılarınızdan kurtulmalı ve meditasyon çalışmalarına ağırlık vermelisiniz.

Haber Merkezi