Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların nisan ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki nisan ayında 'aslan' burcunu neler bekliyor? Aslan burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte 'aslan' burcunu nisan ayında bekleyenler...

NİSAN AYINDA ASLAN BURCUNU NELER BEKLİYOR?

20 Nisan'da güneş tutulması gerçekleşiyor. Evrende hiçbir şey boş değildir. Her hareketin bizim üstümüzde ince bir dokunuşu vardır. Biz, yıldızların dilini okumaya başladıkça çözümler kendiliğinden oluşacaktır. Bu yüzden, kişisel isteklerinizde doğru ve arzulu yaklaşımlar içinde olacaksınız. Derin duygular içindesiniz.

Her şeyin araştırmasını tam olarak yapacaksınız. Yeni ve eğlenceli bir dostluğun temelini atabilirsiniz. Sıra dışı değişimlere hazır olun. Parlak zekanız ve güçlü algılamanız heyecanlarınıza önderlik edecektir. Hızlı hareket ederken, yerinde duramayan bir imaj sergileyeceksiniz. Ani olaylar karşısında tepkilerinizin olumlu olması yanlış ilişkileri de başlatabilir. Sosyal statünüzü geliştirecek arkadaşlarla bir arada olurken, sezgisel yeteneklerinizi onlarla birleştireceksiniz.

Tutkular, duygular ve ilginç fanteziler ortaya çıkacak... Satürn, yapacağınız tüm işlerde sağlam bir şekilde ilerlemenizi sağlayacak. Sağlığınızın mükemmel görülmesine rağmen 20 Nisan'da Güneş tutulması Koç burcunda doğuyor. Merkür, Boğa burcunda geri gidiyor. Güneş size çekicilik ve enerji verirken, sinirli ve asabi olmanıza da neden oluyor. Dişler, dizler, kemikler bu ay dikkat edilmesi gereken organlarınız. Ayrıca cildinize özen göstermeli ve ayak bileklerinizi korumalısınız.

Haber Merkezi