Nilhan Osmanoğlu kimdir? Son dönemlerde yaptığı açıklamalar ile gündem olan Nilhan Osmanoğlu'nun hayatı merak ediliyor. Nilhan Osmanoğlu evli mi? Nilhan Osmanoğlu kaç yaşında? Nilhan Osmanoğlu mesleği nedir? soruları aratılıyor. İşte tüm detaylar.Nilhan Osmanoğlu (5)

Nilhan Osmanoğlu kimdir?

Nilhan Osmanoğlu son dönem Osmanlı Devleti padişahlarından II. Abdulhamid’in 5. kuşak torunudur. Osmanlı temalı ürünler başta olmak üzere çeşitli ürünler satan bir e-ticaret sitesinin kurucusudur.Nilhan Osmanoğlu (2)

Kızıl Goncalar Sadi Hüdayi kimdir? Erkan Avcı kimdir? Kızıl Goncalar Sadi Hüdayi kimdir? Erkan Avcı kimdir?

Nilhan Osmanoğlu kaç yaşındadır?

25 Nisan 1987 yılında  İstanbul'da doğmuştur.Nilhan Osmanoğlu (1)

Nilhan Osmanoğlu hangi okullarda okumuştur?

Nilhan Osmanoğlu, Lefke Avrupa Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin halkla ilişkiler ve reklamcılık bölümü mezunudur.Nilhan Osmanoğlu (4)

Nilhan Osmanoğlu evli mi?

Nilhan Osmanoğlu 2017 yılından ailesinden kalan miras olduğu gerekçesiyle Galatasaray Adası'nın mülkiyetini talep etmiştir.

 22 Eylül 2012'de evlendiği eşi Mehmet Behlül Vatansever ile evliliğinden Hanzade isminde bir kızı ve Mehmed Vahdeddin isminde bir oğlu vardır.Nilhan Osmanoğlu (3)

Osmanlı Hanedanı’nın hayattaki Sultanlarından biri olan Nilhan OSMANOĞLU Cennet Mekân Sultan II. Abdülhamid Han’ın 5. kuşak torunu aynı zamanda dünya genelinde yaşayan 13 Sultan’dan biridir. Uzun sürgün yılları sonrasında 1974 yılında Şam’dan İstanbul’a dönen Hanedan üyelerinden Orhan OSMANOĞLU’nun en büyük çocuğu olan Nilhan OSMANOĞLU, Hanedanın sürgününden sonra 1987 yılında vatan toprağı İstanbul’da doğan ilk Sultan’dır. Nilhan Sultan Lefke Avrupa Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü mezuniyetinin ardından çeşitli şirketlerde üst düzey yönetici olarak çalışmış akabinde kendi markasını kurmuştur. NİLHAN SULTAN markası adı altında “ Sultandan.com “ elektronik ticaret sitesinde geleneksel Selçuklu ve Osmanlı ürünlerini müşterilerinin beğenisine sunan Sultan aynı zamanda Enderun eğitimi veren, Nilhan Sultan İlim ve Fen Cemiyeti'nin kurucusu ve babaannesi Kösem Sultan hakkında bilgilerini okuyucularıyla paylaştığı “Kadın Padişah Mahpeyker Kösem Sultan” adlı romanın yazarıdır. İngilizce ve Arapça bilen Nilhan Sultan OSMANOĞLU’nun Hanzade isminde bir kızı ve Mehmed Vahdeddin isminde bir oğlu vardır.

Haber Merkezi

Editör: İrem Akbaş