Kocaeli'de polisten kaçan motosiklet sürücüsü kaza yaptı Kocaeli'de polisten kaçan motosiklet sürücüsü kaza yaptı

Sosyal medya platformlarında geniş bir takipçi kitlesine sahip fenomen Neslim Güngen, kara para atlama iddialarıyla gündemden düşmüyor. Güngen'in mal varlıklarına da el konuldu.

Güngen, yakın zamanda yargı sürecine girmiş ve iddialarla ilgili olarak sık sık basında yer almıştı. Mali suçlarla ilgili soruşturma devam ederken, savcılık tarafından alınan kararla birlikte Neslim Güngen'in mal varlıklarına el konuldu. Savcılık, Güngen'in lüks otomobillerinden, gayrimenkullerine kadar geniş bir mal varlığı listesine el koydu.

Neslim Güngen (3)

Neslim Güngen eşi tarafından aldatıldığını itiraf etti Neslim Güngen eşi tarafından aldatıldığını itiraf etti

Bu olayın ardından sosyal medya fenomeni Neslim Güngen, Instagram hesabından yaptığı açıklamada gözyaşları içinde isyan etti. Güngen, "Adalet mi? Beni haksız yere suçluyorlar. İnancınızı yitirmeyin, gerçekleri anlatacağım" şeklinde bir mesaj paylaştı.

Neslim Güngen (2)

Ancak işler burada da bitmedi. Güngen'in hesabından yapılan bir başka paylaşımda ise dikkat çekici bir itiraf geldi. Fenomen, eşi tarafından aldatıldığını ve bu sürecin zorluğunu gözyaşları içinde paylaştı. Bu gelişme, Neslim Güngen'in hayranlarını şaşırttı ve olayın boyutlarını daha da karmaşık hale getirdi.

Kaynak: Haber Merkezi