28 Şubat sürecinde adından en çok bahsedilen kişilerden biri olan Müslüm Gündüz gündemde kalmaya devam ediyor. Yurttaşlar arama motorlarında '' Müslüm Gündüz kimdir? Müslüm Gündüz kaç yaşında, nereli? Müslüm Gündüz evli mi? Müslüm Gündüz ne mezunu? Müslüm Gündüz neden gündemde'' sorularını aratıyor. Peki Müslüm Gündüz kimdir? Müslüm Gündüz kaç yaşında, nereli? Müslüm Gündüz evli mi? Müslüm Gündüz ne mezunu? Müslüm Gündüz neden gündemde? İşte tüm detaylar... 

MÜSLÜM GÜNDÜZ KİMDİR?

Müslüm Gündüz, 1941 yılında Elazığda foğmuştur. 1985 yılında liderliğini yaptığı ve kendine özgü giyim tarzı olan Elazığ menşeili Aczmendi tarikatını kurmuştur. Kendi çevresinde bu kıyafetlerle din üzerine toplantılar yaptı.

müslüm gündüz1

MÜSLÜM GÜNDÜZ KAÇ YAŞINDA?

1941 yılında doğan Gündüz 82 yaşındadır.

müslüm gündüz2

MÜSLÜM GÜNDÜZ NERELİ?

Müslüm Gündüz Elazığlıdır.

muslum-gunduz3

MÜSLÜM GÜNDÜZ EVLİ Mİ?

Müslüm Gündüz, evlidir.

müslüm gündüz4

MÜSLÜM GÜNDÜZ KAÇ EŞLİ?

Müslüm Gündüz iki kadınla evlidir. Gündüz'ün resmi nikahlı eşi  Endam Gündüz 2008 yılında vefat etmiştir. Gündüz'ün ikinci eşi hakkında internette detaylı bilgi bulunmamaktadır.

Ayten Gökçer 84 yaşında aramızdan ayrıldı Ayten Gökçer 84 yaşında aramızdan ayrıldı

MÜSLÜM GÜNDÜZ NE MEZUNU?

Gündüz, Kastamonu Akşam Sanat Okulundan 1959 yılında mezun olmuştur.

müslüm gündüz5

MÜSLÜM GÜNDÜZ NEDEN GÜNDEMDE?

Geçtiğimiz gün yaptığı konuşmasında, '' Zerre kadar namusu şerefi haysiyeti olan adam kızını üniversiteye verebilir mi ya? Karısını, kızını kıskanmayan deyyus cennet kokusu alamaz'' diyen Gündüz, sosyal medyada büyük tepki topladı. 

müslüm gündüz6

HABER MERKEZİ

Editör: Haber Merkezi 05