Kızıl Goncalar dizisinde canlandırdığı ''Sadi Hüdayi'' karakteriye büyük beğeni toplayan Erkan Avcı merak edilen isimler arasında. Yurttaşlar arama  motorlarında, '' Kızıl Goncalar Sadi Hüdayi kimdir? Erkan Avcı kimdir? Erkan Avcı kaç yaşında, nereli? Erkan Avcı ne mezunu? Erkan Avcı evli mi? Erkan Avcı kiminle evli? Erkan Avcı'nın eşi kimdir? Erkan Avcı'nın rol aldığı diziler ve filmler nelerdir'' sorularını aratıyor. Peki, Kızıl Goncalar Sadi Hüdayi kimdir? Erkan Avcı kimdir? Erkan Avcı kaç yaşında, nereli? Erkan Avcı ne mezunu? Erkan Avcı evli mi? Erkan Avcı kiminle evli? Erkan Avcı'nın eşi kimdir? Erkan Avcı'nın rol aldığı diziler ve filmler nelerdir? İşte tüm merak edilenler...

Erkan Avcı Kimdir

ERKAN AVCI KİMDİR?

Erkan Avcı, 1 Ocak 1982'de Diyarbakır'da doğmuştur. Mimar Sinan Üniversitesini bitirmiştir. Karadayı dizisinde canlandırdığı ''Barut Necdet'' karakteri ile ünlenmiştir. Zenne filminde oynadığı ''Ahmet'' rolüyle 2011 yılında 48. Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü kazanmıştır.

Erkan Avcı Kızıl

Atv’de yayımlanan Kuruluş Osman dizisinde ''Aya Nikola'' karakterini canlandırdı. Daha sonra ise, FOX’ta yayımlanan Hayatımın Şansı dizisinde "Mazhar" karakterini canlandırdı. Şu anda Now TV'de yayınlanan Kızıl Goncalar dizisinde ''Sadi Hüdayi'' karakterini canlandırmaktadır.

Mustafa Şoray kimdir? Mustafa Şoray kimdir?

Erkan Avcı Evli Mi

ERKAN AVCI EVLİ Mİ?

Erkan Avcı'nın özel hayatı ile ilgili bir bilgi bulunmuyor.

Erkan Avcı Kiminle Evli

Kaynak: Haber Merkezi