İslami kaidelere uygun hizmet sunan muhafazakâr otellerde konforlu bir tatil yapabilirsiniz. Muhafazakâr otel sayısı gün geçtikçe artıyor. Hangi oteli seçeceğiniz konusunda kararsız kalırsanız sizler için sıralayacağımız önerilere hemen göz atın. En iyi 3 oteli seçtik ve hemen sizlerle paylaşıyoruz.

1. Akrones Thermal & Spa Hotel

Afyon’da hizmet veren Akrones Termal ülkemizin dört bir yanından misafir ağırlayan otellerden biridir. Son derece konforlu tasarlanan odaları ve temizliğe önem vermesiyle ön plana çıkan otel termal sulardan hijyenik bir ortamda faydalanmanızı sağlıyor. Otel tamamen muhafazakâr anlayışa uygun bir hizmet sunduğundan kadınlar için ayrı açık ve kapalı havuz seçenekleri bulunuyor. Aynı zamanda kadınlar için tamamen korunaklı sağlık ve spa alanlarının da olduğunu eklemek gerekir. Eğer bu otelde konaklamak için ne kadar bütçe ayırmanız gerektiğini merak ediyorsanız HalalBooking.com adresine şimdi tıklayın. Site üzerinden rezervasyon işlemlerinizi de yapabilirsiniz.

2. Royal Teos Thermal Resort Clinic & Spa

İzmir Seferihisar’da hizmet veren bu otelde de İslami kaidelere uygun olarak konaklayabilirsiniz. Otelin hiçbir yerinde alkol kullanımına izin verilmiyor ve sadece helal yiyecekler ile hazırlanan gıdalar servis ediliyor. Kadınlara özel ve korunaklı plaj ile güneşlenme alanının olduğunu da eklemek gerekir. Yine tamamen korunaklı olarak hazırlanan açık ve kapalı havuz seçenekleri de bulunuyor. Özel olarak kiralanabilen sağlık ile spa alanlarının da olduğunu eklemek gerekir. Kaplıca sularından doyasıya faydalanmanızı sağlayacak olan oteldeki yerinizi hemen ayırtın. Termal tatil konforunu doyasıya yaşayabilirsiniz.

Slovakya Başbakanı Robert Fico öldü mü? Slovakya Başbakanı Robert Fico öldü mü?

3. Cabir Deluxe Hotel Sapanca

Spa tatili dendiğinde ilk akla gelen otellerden biri de Cabir Deluxe Hotel Sapanca oluyor. Sapanca’da hizmet veriyor olması nedeniyle özellikle İstanbul’dan çok sayıda misafir ağırlayan otelde muhafazakâr anlayışa uygun bir hizmet almak mümkün oluyor. Tesisteki yiyecekler her zaman helal ve aynı zamanda alkolsüzlük kuralı da uygulanıyor. Kadınlar için tamamen korunaklı kapalı havuzu, sağlık ve spa alanlarının olduğunu da ekleyelim. Eğer bu oteli daha yakından incelemek, sunulan olanaklara göz atmak ve yerinizi ayırtmak isterseniz HalalBooking.com adresine şimdi tıklayın.

Editör: HABER MERKEZİ