Muradiye, canlı yayında kocası Ömer'e yalvararak, "Çocuklarımı ne olursun geri getirsin" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Ancak daha büyük bir şok, Ömer'in mesleğine ilişkin yapılan itirafla yaşandı.

Müge Hocaa

Asansör tamircisi olduğu bilinen Ömer'in, TikTok platformunda üfürükçü hocalık yaptığı ortaya çıktı. Muradiye'nin bu durumdan henüz haberi yoktu.

Programın telefonla bağlanan bir konuğu olan Ali, Ömer'in gerçek yüzünü ortaya döktü. Ali, yıllar önce Ömer ile bir tarikata girdiklerini ancak sonra çıktıklarını belirterek, "Ömer Kuran okumayı dahi bilmez, din eğitimi yok" şeklinde çarpıcı ifadeler kullandı.

Müge Hoca

Bu beklenmedik gelişme, programın izleyicileri arasında büyük şaşkınlık yaratırken, Muradiye'nin acısı ve umutsuzluğu herkesi derinden etkiledi. Müge Anlı ve program ekibi, konunun takipçisi olacaklarını belirtti.

Gelinim Mutfakta 8 Mayıs birincisi kim oldu? Çeyrek altını hangi gelin aldı? Gelinim Mutfakta 8 Mayıs birincisi kim oldu? Çeyrek altını hangi gelin aldı?

Olayın detayları, Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşerken, kamuoyu, bu trajik hikayenin sonunu merakla beklemeye devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi