İlhan İletmiş, İstanbul Gaziosmanpaşa'da 22 Ocak'ta kayboldu. İlhan'ın ailesi, İlhan'ın Aslı Kızılkaya tarafından kaçırıldığını iddia etti. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkan aile, 53 gündür ulaşamadıkları İlhan'ın öldürüldüğünü düşünüyordu. 

Programda beklenmedek gelişmeler peş peşe meydana geldi. Dün programa gelen İlhan ve Aslı, yaşadıklarını anlatmıştı. Program sonrasında çocuklarıyla buluşan İlhan, beklenmedik bir karar verdi.  Peki, sevgilisiyle kaçan İlhan, evine geri dönecek mi? İlhan, Aslı'yı terk mi ediyor? İlhan, Çiğdem'e dönecek mi? İşte tüm merak edilenler...

NE OLMUŞTU

3 çocuk babası İlhan ve 4 çocuk babası Aslı, programa katıldı. İlhan, dünkü bölümde kendi isteğiyle kaçtığını söyledi. Dünkü programda İlhan, "Birbirimizi seviyoruz. Baskı altında değiliz. Kardeşim, sen benim erkekliğimi sorgulayamazsın. Herkes sütten çıkmış ak kaşık bir biz mi kirliyiz? Ben kaçırılmadım. Ben çocuk değilim" demişti. 

İlhan'la resmi nikahı olan Çiğdem, "Çocuklar perişan. Ben geri dönmeni istiyorum. 2 buçuk aylık hamileyim" demişti.

Daha sonra Çiğdem, "Tamam beni istemiyorsan gel çocuklarını al git. Beni boşa. Benimle sorunun varsa niye çocuklarını aramadın? Aslı'nın eşi Cafer fırsat kolluyor, beni götürmek istiyor. Ben korkudan kapıya çıkmıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

DÖNÜYOR MU?
İlhan dünkü programdan sonra çocuklarıyla buluştu ve ağladı. İlhan, aldattığı eşine dönme kararı aldı. Çocuklarıyla buluştuktan sonra Aslı ile konuşan İlhan, "Çocukları gördükten sonra onları bırakamam. Vicdanım kaldırmıyor. Aslı seni seviyorum ama çocuklar var. Çocuklar mahvolmuş" ifadelerini kullandı.

Aslı ise, "Benim duygularımla oynadın. Senin bana yaptığını unutamam. Sen bana, 'Beni kurtar' demedin mi? Ben ailemi çocuklarımı kaybettim. Ben çocuklarımla arkadaş gibiydim. Ben seni istiyorum. Eşin yanında olsa da yine kabulumsüm. Sevgim o kadar büyük. Sen beni terk etsen de tekrar döneceksin. Bunu biliyorum" diye konuştu. 

MÜGE ANLI: BENCE AYRIL

Müge Anlı ise, Çiğdem'e tavsiye verdi. Anlı, "Ben olsam dönmem. Boşarım çünkü senin kocan nereye çeksen oraya gidiyor. Ayrıl kendi yoluna bak" ded. 

Haber Merkezi
 

Editör: Nisa K.