Melisa Metin'in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında, ''Melisa Metin kimdir? Melisa Metin kaç yaşında, nereli? Melisa Metin nereyi kazandı? Melisa Metin ne iş yapıyor? '' soruları aratılıyor. Peki, Melisa Metin kimdir? Melisa Metin kaç yaşında, nereli?  Metin nereyi kazandı? Melisa Metin ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Scottie Wilbekin'in eşi Maria Wilbekin kimdir? Scottie Wilbekin'in eşi Maria Wilbekin kimdir?

melisa metin 4

Melisa Metin kimdir?

Melisa Metin 18 yaşındadır. Aslen Malatyalı olan Melisa Metin, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nde temizlik görevlisi olarak çalışırken, aynı üniversitenin tıp fakültesini kazanmıştır.

Melisa Metin konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede "Üniversite sınavından sonra hastaneye gelip kayıtlarımı yaptırdım. İş için belgelerimi teslim ettim. Heyet raporumu da aynı şekilde teslim ettikten sonra ağustos ayında işbaşı yaptım. Salı günü beni aradılar, işten çağırdılar, 'başlıyorsunuz' diye. Cuma günü de üniversite yerleştirme sonuçlarım açıklandı. İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandığımı öğrendim. Çifte mutluluk yaşadım. Artık beraber yürütmeye çalışacağım. Şu anda hazırlık okuyorum. Beraber yürütüp kendi ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum." dedi.

melisa metin3

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Melia Metin'in tebrik etti:

 ''Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Endokrin Servisinde temizlik görevlisi olarak çalışan Melisa, çalıştığı hastanenin tıp fakültesini kazandı. Hekimlik çocukluk hayaliydi. Başarısı için kutluyoruz. Aramızdaydın ama bu daha özel bir hoş geldin…" dedi.

melisa metin5

Haber Merkezi

Editör: Gökçe Acar