Mars ve Venüs sonunda kavuşuyor. Astrolojiye göre gezegen hareketleri ve diğer gezegenlerle olan etkileşimleri insan yaşamını etkiliyor. Mars ve zenginlik gezegeni Venüs'ün kavuşması İkizler burcunda gerçekleşiyor. Astrolojik verilere göre gezegen hareketleri ve etkileşimleri insan yaşamını etkiliyor. Mars ve Venüs'ün hareketi yani kavuşması sayesinde de özellikle 3 burç olumlu yönde etkilerini görecek. Özellikle bu 3 burç finansal kazançlar sağlayacak. Onlar için güzel fırsatlar peş peşe gelecek. Peki hangi burçların cepleri dolacak? Hangi burçlar paraya para demeyecek? İşte paraya para demeyecek, cepleri dolacak 3 burç...

terazi

Terazi burcu

Mars ve Venüs'ün kavuşması Terazi burcu insanları için hayırlı olacak. Şansın desteği yanınızda olacak. Ayrıca yurt dışı seyahati imkânı var. Bu dönem öğrenciler için de faydalı. Sınavlarda başarı var. Babanızla olan iletişiminizden de pozitif haberler gelecek. Profesyonel alandaki performansınız ise mükemmel olacak.

başak

Başak burcu

Başak burcu, Venüs ile Mars'ın kavuşmasından kariyer ve meslekte etkilenecek. Bu süre zarfında işinizde güzel başarılar elde edebilirsiniz. Ek olarak istikrarlı mali durumunuz olacak ve sorunlarla karşılaşmayacaksınız. Ayrıca çalışanlar için terfi ve maaş zammı sürprizi gelebilir. İşletme sahibiyseniz çok iyi paralar kazanacaksınız.

aslan

Aslan burcu

Venüs ile Mars'ın kavuşması Aslan burcu için bulunmaz nimet. Gelir ve mali durumunuz bu kavuşmadan etkilenecek. Kavuşma boyunca gelirinizde önemli bir artış olasılığı var. Ayrıca yeni gelir kaynakları da ortaya çıkacak. Finansal açından mükemmel bir dönemdesiniz. İş alanında da yeni fırsatlar kapınızda.

Haber Merkezi