Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı'nın 'cumhurbaşkanı yardımcısı' adayı Mansur Yavaş, katıldığı televizyon programında açıklamalarda bulundu. Seçim çalışmalarından dolayı 14 Mayıs'a kadar belediye olanaklarını kullanmayacağını ifade eden Yavaş, seçime kadar maaş almayacağını belirtti.

"MAAŞ ALMAYACAĞIM, İZNE AYRILACAĞIM"

Yavaş, seçim çalışmalarına ilişkin olarak TV100'de katıldığı programda şunları söyledi: "Seçim propaganda gezilerine başlayacağımız için pazartesi gününden 14 Mayıs'a kadar belediyeden maaş almayacağım, izne ayrılacağım. O günden itibaren belediye olanaklarını kullanmayacağım. Sayın Kılıçdaroğlu, Sayın Akşener, bazen de Ekrem Bey'le programlara katılacağız."

Yavaş, hakkındaki karar kamuoyu ile paylaşıldıktan sonra o güne dek kullandığı Twitter hesabına ek olarak yeni bir hesap açmıştı: "Yönetim anlayışımız gereği bu hesabı sadece Ankara ile ilgili duyurular ve faaliyetlerde kullanmaya devam edeceğim. Seçim sürecindeki çalışmalarımız için ise yeni sosyal medya hesaplarımızı takip etmenizi rica ediyorum." 

Haber Merkezi 

Editör: Hüseyin Çözen