CHP’den Mamak Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Metin Özaslan, Mamak’ta telefonla yapılan bir anketinin en basit haliyle kafa karıştırıcı, şaşırtıcı olduğunu niteledi.

Dr. Metin Özaslan (2)-1 Özaslan, aday belirleme süreçlerinin hızlandığı bir dönemde anlamak ve anlamlandırmakta zorlandığını belirttiği bir telefon anketinde belediye başkan adaylığı için Mesut Özarslan ve Asım Balcı olmak üzere Mamaklılara ikili tercih sunulduğunu, bu anketin kendi ismiyle bir ilgisinin bulunmadığını kaydetti.

Ankara'da Öğrenci Çalışma İstasyonları açılmaya devam ediyor Ankara'da Öğrenci Çalışma İstasyonları açılmaya devam ediyor

Özaslan’ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: "Değerli Mamaklılar, sevgili dostlar. Mamak'ta belediye başkan adaylığı için telefonla bir anket yapılmaktadır. Ankette; Mesut Özarslan ve Asım Balcı olmak üzere ikili bir tercih sunulmaktadır. Konuyla ilgili çok sayıda telefon araması ve mesaj aldım. Arayan Mamaklı hemşehrilerim, benim adımı kodladıklarını bildirdiler. Kimlerin hangi amaçla yaptıklarını bilmediğim bu tuhaf ankette sunulan isimlerle benim isim benzerliği dışında bir ilgim bulunmamaktadır. Mamaklılara, camiamıza saygıyla duyurulur." 

Dr. Metin Özaslan (1)

Kaynak: Harutyun ÇERME