Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 2 ilde düzenlenen “MAHZEN-42” operasyonlarında elebaşılığını Hakan Akdoğan ve Numan Karakoç yaptığı 2 ayrı organize suç örgütü çökertildi. 

Narko Guc Operasyon Tiob Cover.jpg

Ali Yerlikaya açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

''İstanbul merkezli 2 ilde düzenlenen “MAHZEN-42” operasyonlarında elebaşılığını Hakan Akdoğan (Cezaevinde) ve Numan Karakoç’un yaptığı birbirleriyle husumetli 2 ayrı Organize Suç Örgütü çökertildi.

Operasyonlarda elebaşı Numan Karakoç’un da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 33 şüpheli yakalandı.

Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki;
Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip, adalete teslim edeceğiz. Şafak sökerken de gün batarken de operasyonlarımız devam edecek.

❌Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu İstanbul ve İzmir’de düzenlenen operasyonlarda;  Başakşehir’de faaliyet gösteren elebaşılığını Hakan Akdoğan (Cezaevinde) ve Numan Karakoç’un yaptığı husumetli 2 ayrı organize suç örgütü üyesi şüphelilerin;

📌Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak,
📌Kasten adam öldürmeye teşebbüs,
📌Kasten yaralama,
📌Genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması,
📌Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma,
📌6136 sayılı kanuna muhalefet,
📌Tehdit ve mala zarar verme suçlarını işledikleri tespit edildi.

Operasyonlar sonucu:
📌 7 adet ruhsatsız tabanca,
📌 1 adet av tüfeği ve
📌Muhtelif miktarda uyuşturucu maddeye el konuldu.

Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle.''

Kaynak: Haber Merkezi