Adolfo Macías Villamar, internette en çok araştırılan isimler arasında yer alıyor. Yurttaşlar, "Los Choneros lideri Adolfo Macías Villamar kimdir? Adolfo Macías Villamar nereli, kaç yaşında? Adolfo Macías Villamar öldürüldü mü" sorularına yanıt arıyor. Peki, Los Choneros lideri Adolfo Macías Villamar kimdir? Adolfo Macías Villamar nereli, kaç yaşında? Adolfo Macías Villamar öldürüldü mü? İşte tüm merak edilenler...

Fito Çetesi 2

Sander Berge kimdir? Fenerbahçe'ye gelecek mi? Sander Berge kimdir? Fenerbahçe'ye gelecek mi?

ADOLFO MACIAS VILLAMAR KİMDİR?

Adolfo Macías Villamar, Ekvador'da faaliyet yürüten Los Choneros isimli uyuşturucu çetesinin lideridir. Adolfo Macias'ın, pazar günü tutulduğu hapishaneden kaçması ve ülkede genelindeki bazı cezaevlerinde baş gösteren huzursuzluğun ardından 60 gün süreyle olağanüstü hal ilan etti.

Çete lideri ve ülkenin en çok aranan mahkumu konumundaki "Fito" lakaplı Macias, firar etmeden önce 34 yıllık cezasını çekmek üzere yüksek korunaklı cezaevine tutuluyordu. 

OHAL, ordunun sokaklara ve hapishanelere konuşlandırılmasını ve ülke genelinde akşam 23.00 ile sabah 05.00 arasında sokağa çıkma yasağı getirilmesini öngörüyor.

Kaynak: Haber Merkezi