Haber - Eren Güvendik

Yurttaşlar, arama motorlarında ''Lebron James kimdir? Lebron James kaç yaşında, nereli? Lebron James hangi takımda oynuyor? Lebron James evli mi'' sorularını aratıyor. Peki,Lebron James kimdir? Lebron James kaç yaşında, nereli? Lebron James hangi takımda oynuyor? Lebron James evli mi  Lebron James hakkında her şey... 

LEBRON JAMES KİMDİR?

James, 30 Aralık 1984 tarihinde Akron, Ohio'da dünyaya geldi. Annesi Gloria Marie James onu dünyaya getirdiğinde 16 yaşındaydı. Annesinin iş arayışı nedeniyle birlikte Akron şehrinde sürekli bir mahalleden başka bir mahalleye taşınmak zorunda kaldılar. Annesi Gloria, LeBron'un boş zamanlarında vakit geçirmesi için futbol oynamasını istiyordu. Ve daha sonra onun yerel gençlik futbol antrenörü Frank Walkerza'nın takımına kayıt yaptırdı. 9 yaşındayken ise basketbol ile tanıştı.

Çocukken basketbolu takım olarak ilk Amatör Atletizm Birliği (AAU)'ya bağlı Kuzeydoğu Ohio Şut Starları takımında oynamaya başladı. LeBron Sian Cotton, Dru Joyce III ve Willie McGee tarafından yönetilen bu takımdaki arkadaşları ile beraber eyalette yerel ve ulusal düzeyde birçok başarı kazandı. Okul sona erdikten sonra kendilerini "Fab Four" olarak tanımlayan James ve üç arkadaşı hayatları boyunca ayrılmayacaklarına dair söz verdiler. Lise kariyeri için bir sürü okuldan teklif alsa da St Vincent-St. Mary Lisesi'nde okumayı kabul etti.

lebron

LEBRON JAMES KAÇ YAŞINDA?

Lebron James 39 yaşındadır.

lebron 2

LEBRON JAMES NERELİ?

Lebron James ABD'lidir.

lebron 3

LEBRON JAMES HANGİ TAKIMDA OYNUYOR?

James, Los Angeles Lakers takımında oynamaktadır.

lebron 5

LEBRON JAMES'İN MEVKİSİ NE?

Çoğunlukla kısa forvet ve uzun forvet pozisyonlarında görev yapsa da gerektiğinde 5 pozisyonda da oynayabilmektedir.

Ebru Ceylan kimdir, evli mi, çocuğu var mı? Ebru Ceylan kimdir, evli mi, çocuğu var mı?

lebron 6

LEBRON JAMES EVLİ Mİ?

Lebron James 2013 yılında Savannah James ile dünya evine girmiştir.

lebron 7

LEBRON JAMES'İN BAŞARILARI NE?

 Kariyeri boyunca 4 kez NBA şampiyonluğu, 4 kez NBA En Değerli Oyuncu Ödülü, 4 kez NBA Finalleri MVP Ödülü, 2 kez Olimpiyat altın madalyası, 1 kez NBA Sayı Kralı, 1 kez NBA Asist Kralı ve NBA Yılın Çaylağı Ödülü kazandı. Diğer başarıları arasında 10 kez NBA All-Star ile Yılın Beşi ve 6 kez ise Yılın Savunma Beşi bulunmaktadır. Ayrıca Cleveland Cavaliers'in tüm zamanlar skor lideridir ve kariyerinde çıktığı 266 maçla NBA Playoffları'nda en fazla maça çıkmış oyuncudur.

lebron 8

Editör: Eren Güvendik