Uşak'ta yaşanan duygusal bir buluşma, Müge Anlı ile Tatlı Sert programının izleyicilerini ekran başına kilitlemeyi başardı. 18 yaşındaki Lamia'nın kayıp olduğu haberini alan Anlı, olayı detaylarıyla incelemeye başladı.

Müge Anlı Lamia1

Lamia'nın annesi Naile, kızının kaybolduğunu belirterek stüdyoya konuk oldu ve Lamia'nın 37 yaşındaki bir adamla ilişkisi olduğunu iddia etti. Ancak beklenmedik bir şekilde, Lamia canlı yayına telefonla bağlanarak ailesiyle yaşadığı sorunları ve ilişkisini açıkladı.

MasterChef Türkiye 27 Temmuz bölüm fragmanı yayınlandı mı? MasterChef Türkiye 27 Temmuz bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Müge 18 Yaşında 33

"Murat'ı seviyorum, ama evlenmek istemiyorum. Ailemle anlaşamıyorum ve evi terk ettim." diyen Lamia'nın sözleri, stüdyodakileri şaşırttı. Ardından Müge Anlı'nın çağrısı üzerine Lamia stüdyoya gelerek ailesiyle buluştu ve duygusal bir sarılma yaşandı.

Müge 18 Yaş2

Gözyaşları içinde konuşan Lamia, ailesini çok sevdiğini ancak aralarında iletişim sorunu olduğunu ifade etti. Ailesi ise Lamia'nın uyuşturucu kullanan biriyle ilişki yaşamasını istemediklerini dile getirdi.

Müge 18 Yaşı

Müge Anlı, Lamia'ya karşılaşacağı zorlukları anlatarak bu yolu seçmesi durumunda kararlı olması gerektiğini belirtti. Programın sonunda Lamia ve ailesi, birbirlerine olan sevgi ve bağlılıklarını yeniden tazeleyerek stüdyodan ayrıldılar.

Kaynak: Haber Merkezi