Scottie Wilbekin kimdir? Wilbekin kaç yaşında, nereli? Boy Scottie Wilbekin kimdir? Wilbekin kaç yaşında, nereli? Boy

Cumhuriyet Halk Partisi 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi belediye başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor. Çeşme'den aday olan Lal Denizli'nin hayatı yurttaşlar tarafından merak ediliyor. Arama motorlarında, ''Lal Denizli kimdir? Lal Denizli kaç yaşında, nereli? Lal Denizli ne mezunu? Lal Denizli evli mi? Lal Denizli'nin çocuğu var mı? Lal Denizli'nin annesi ve babası kimdir? Lal Denizli ne iş yapıyor'' soruları aratılıyor. Peki, Lal Denizli kimdir? Lal Denizli kaç yaşında, nereli? Lal Denizli ne mezunu? Lal Denizli evli mi? Lal Denizli'nin çocuğu var mı? Lal Denizli'nin annesi ve babası kimdir? Lal Denizli ne iş yapıyor? İşte tüm merak edilenler...

Lal Denizli Aday

LAL DENİZLİ KİMDİR?

Lâl Denizli, 20 Kasım 1991'de dünyaya geldi. İlköğrenimini Fransız Piyer Loti İlköğretim Okulu'nda tamamlayan Denizli, İstanbul Bilgi Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü'nü bitirdi.

Lal Denizli, CHP Gençlik Kolları’nda aktif olarak çalışmaktaydı. Denizli, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP'den Çeşme Belediye Başkan Adayı olmuştur.

Lal Denizli Kimdir

LAL DENİZLİ EVLİ Mİ?

Lal Denizl'nin evli olduğunda dair bir bilgi bulunmuyor.

Lal Denizl,I Babası

LAL DENİZLİ'NİN ÇOÇUĞU VAR MI?

Lal Denizli'nin Mustafa Cem adında bir oğlu vardır.

Lal Denizli Çocuğu

LAL DENİZLİ'NİN ANNESİ VE BABASI KİMDİR?

Lâl Denizli Türk teknik direktör Mustafa Denizli ve Çiğdem Kayalı'nın kızıdır

Kaynak: Haber Merkezi