Netflix dizisi Kulüp 3. sezon çıkacak mı? 1950'li yılların İstanbul'unda geçen ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Kulüp dizisinin 2. sezonu 6 Ocak 2022 itibariyle yayınlandı. Dizide sürpriz gelişmeler yaşanırken, Kulüp 3. Sezon şimdiden merak edilmeye başlandı. 3. Sezon ne zaman çıkacak sorusunun cevabı dizi severler tarafından araştırılıyor. Peki; Kulüp 3. sezon çıkacak mı?

kulüp3

KULÜP 3. SEZON ÇIKACAK MI?

Kulüp dizisinin 3. sezonuyla ilgili bir açıklama henüz yapılmış değil. Konuyla ilgili açıklama geldiği takdirde detayları haberimizden öğrenebilirsiniz.

KULÜP DİZİSİNİN KONUSU NE?

1950'li yılların İstanbul'unda, 17 yıldır bulunduğu hapisten genel afla çıkan Matilda, kendisini hiç tanımayan kızı Raşel ile ilişki kurmaya çalışır.

Matilda’nın hapiste olduğu yıllarda yetimhanede büyüyen Raşel'e ailesiyle ilgili başka bir hikaye anlatılmıştır. Anne-kız karşı karşıya geldiklerinde ilişki kurmakta güçlük çekerler.

kulüp1

Matilda, babasını merak etmeye başlar. Dizinin her bölümünün başında, anlatı zamanından on yedi yıl öncesine ait kesitlerle Matilda'nın hikayesi anlatılır. Raşel, gerçekleri annesinden öğrenmeye başladığında aralarında bir dayanışma başlar.

Raşel'in başı, dönemin büyük bir gece kulübünün yöneticisi Çelebi ile derde girince, Çelebi'nin şikayetini geri çekmesi karşılığında Matilda kulüpte çamaşırcılığa başlar ve mekanın sahibi Orhan Şahin ile yeni assolisti Selim Songür ile yolları kesişir.

Matilda, Raşel'in, Pera'nın belalısı Fıstık İsmet (Barış Arduç) ile Yahudi olduğunu gizleyerek sürdürdüğü ilişkiden tedirgin olur. Kızını İsmet'ten uzak tutmak için çabalar; patronu Orhan, gece kulübü yöneticisi Çelebi ve sanatçı Selim'in egoları ile de mücadele etmeye çalışır.

Matilda'nın varlığı, başta assolist Selim olmak üzere kulüpteki herkesin hayatını değiştirir.

kulüp2

KULÜP DİZİSİNİN OYUNCULARI

O3 Medya'nın yapımcılığını üstlendiği dizinin senaryosunu ise Aysin Akbulut, Rana Denizer, Necati Şahin yazdı. Oyuncular ise şu şekilde:

Gökçe Bahadır (Matilda Aseo)
Barış Arduç (İsmet Denizer)
Asude Kelebek (Rasel Aseo)
Salih Bademci (Selim Songür)
Metin Akdülger (Orhan Şahin)
Fırat Tanış (Çelebi)
Merve Şeyma Zengin (Tasula)
İştar Gökseven (Ali Şeker)
Murat Garipağaoğlu (David)
Suzan Kardeş (Mevhibe)

Haber Merkezi