Korku sinemasının merakla beklenen yapımlarından biri olan "Üç Harfliler: Nazar", sonunda seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Peki Üç Harfliler: Nazar filminin vizyon tarihi nezaman?, Üç Harfliler: Nazar filminin konusu nedir?, Üç Harfliler: Nazar filminin oyuncu kadrosu nedir?, Üç Harfliler: Nazar filminin  yönetmeni kimdir?, Üç Harfliler: Nazar filminin fragmanı?

Üç Harfli̇ler Nazar (2)

Üç Harfliler: Nazar filminin vizyon tarihi nezaman?

Korku sinemasının merakla beklenen yapımlarından biri olan "Üç Harfliler: Nazar", sonunda seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Yönetmenliğini Melodi Tözüm'ün üstlendiği, TME Films ve Muhteşem Film işbirliğiyle hazırlanan film, 10 Nisan'da vizyona giriyor.

Üç Harfli̇ler Nazar (3)

Üç Harfliler: Nazar filminin konusu nedir?

Film, umut dolu bir torun sahibi olma arzusuyla üç harflilerle yapılan bir anlaşmanın ardından yaşanan karanlık olayları konu ediniyor. Zeliha, torunu Nazar'ı üç harflilere verme sözü verir. Ancak, ailenin anlaşmaya uymaması sonucunda Nazar'ın acımasızca öldürülmesiyle başlayan intikam yolculuğu, izleyicileri derin bir korku ve gerilim atmosferine sürüklüyor.

Üç Harfli̇ler Nazar (1)

Pi'nin Yaşamı filminin konusu ne, oyuncuları kim? Pi'nin Yaşamı filminin konusu ne, oyuncuları kim?

Üç Harfliler: Nazar filminin oyuncu kadrosu nedir?

Elçin Atamgüç, Hatice İrkin, ve Gülderen Güler gibi usta oyuncuların başrolleri paylaştığı filmde, Elis Sezgin, Berfin Naz Uzar, Alperen Çavdar, Batuhan Gülcemal ve Melike Balçık gibi genç yetenekler de önemli roller üstleniyor. Bu güçlü kadro, seyircilere unutulmaz bir deneyim vadediyor.

Üç Harfliler: Nazar filminin  yönetmeni kimdir?

Senaryosu ve yönetmenliği Melodi Tözüm'e ait olan film, karanlık ve gizem dolu atmosferiyle izleyicileri büyüleyecek. Görüntü yönetmenliğini Eren Nayir'in üstlendiği "Üç Harfliler: Nazar", Mustafa Öztaş'ın kurgusu ve Reşit Gözdamla'nın müziğiyle de dikkat çekiyor.

Korku Severlerin Heyecanla Beklediği Film!

Korku sinemasının tutkunları, "Üç Harfliler: Nazar"ın vizyona girişini sabırsızlıkla bekliyor. Korku ve gerilim dolu sahneleriyle izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşatacak olan film, sinemaseverler için kaçırılmayacak bir fırsat olarak göze çarpıyor.

Üç Harfliler: Nazar filminin fragmanı?

Üç Harfliler: Nazar filminin fragmanı izle.

Kaynak: Haber Merkezi