2023 Mayıs ayının herkese mutluluk, aşk, bereket, sağlık ve bolluk getirmesini diliyoruz. Önemli geçişlerin olacağı bir ay olacak. Aşk, iş, arkadaşlık, para konularında bu ay sizi neler bekliyor? Hangi konularda şanslısınız? Peki Koç burcunu mayıs ayında neler bekliyor? Koç burcu mayıs ayı yorumu...

koç

Koç Burcu - Mayıs 2023 Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumu
17 Mayıs'tan sonra finans evinizde bulunan Jüpiter; çevrenin etkisinde kalmadan, kendi düşünceleriniz doğrultusunda gelirlerinizi artıracak ve deneyimlerinizi genişletecek başlangıçlar ve fırsatlarla karşı karşıya kalacaksınız.

5 Mayıs'ta Ay tutulması karşıt finans evinizde gerçekleşiyor. Bu kozmik etki, yatırımlarınızı bir yıl boyunca desteklerken, gereken uygun pozisyonları da sağlayacaktır. Sizin için daha kalıcı fakat sizi eğlendiren işleri tercih edecek, kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz. Fırsatlar ve ortaklıklar için yeni, olumlu bir dönem sizi bekliyor. Mayıs ayında Venüs, Yengeç burcunda, 21 Mayıs'ta aşk ve sosyal evinizde ilerleyecek. Partnerinizle birlikte romantik günler sizi bekliyor.

5 Mayıs'ta Ay tutulması Akrep burcunda gerçekleşiyor. Onunla birlikte sosyal aktiviteler çerçevesinde grup toplantılarına katılacaksınız. Çevrenizi genişletecek yeni tanışmalar, partnerinizle birlikte size yeni ufuklar açacak. Kendiniz için veya yakın çevrenizde resmi kimlik kazanan ciddi birliktelikler olabilir.

Ayın büyük bir kısmı Venüs, aile ve yuva evinizde bulunacak. Temeli sağlam ve ciddi çalışmaları tercih ederken; evinizle ilgilenecek, bulunduğunuz yeri güzelleştirmek isteyeceksiniz. 14 Mayıs'a kadar Merkür geri gitmeye devam edecektir. 5 Mayıs'ta Akrep'te Ay tutulması gerçekleşiyor. Bugünlerde yapacağınız gerilimden uzak başlangıçlar, ruhsal yönden sizi rahatlatarak, gündelik yaşamınızın tüm kesitlerini olumlu etkileyecek.

Haber Merkezi