Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Settar Tanrıöğen'in canlandırdığı karakter Abdullah Ünal, dizinin son bölümünde kalp krizi geçirmiş ve ardından gerçek hayatta yaşanan sağlık sorunlarıyla da gündeme gelmişti.

Kızılcık Şerbeti-1

61 yaşındaki usta oyuncu, bir süredir halsizlik, denge kaybı ve hafıza güçlüğü gibi şikayetler yaşamaktaydı. Yapılan muayeneler sonucunda, ağır bir diyet nedeniyle vücudunun tuzsuz kaldığı belirlenen Tanrıöğen'in, Taksim Acıbadem Hastanesi'nde çekilen beyin filmi sonucunda bir damarda kanama tespit edildi.

Settar Tanrıöğen

Hemen Ataşehir Acıbadem Hastanesi'ne sevk edilen Settar Tanrıöğen, dün gece 01.00'de acil bir operasyona alındı. Yaklaşık 2 saat süren başarılı operasyonun ardından oyuncu sabah saatlerinde uyanarak kendini iyi hissettiğini belirtti. Oyuncunun bir hafta boyunca dinleneceği ve tedavisine devam edileceği açıklandı.

Settar Tanrıöğen 1

İlişkilerde "Sun Kissed" etkisi nedir? İlişkilerde "Sun Kissed" etkisi nedir?

Kızılcık Şerbeti dizisinin yapım şirketi Gold Film, üzerine titrediği usta oyuncunun haftada 3 gün dizi çekimlerine katıldığını ve diğer günlerde tiyatro sahnesinde performans sergilediğini belirtti. Settar Tanrıöğen, dizinin son bölümünde yaşanan dramatik bir olayın ardından gerçek hayatta da sağlık mücadelesi veriyor.

Settar Tanrıöğen 2

Haberi takip eden hayranları ve sektör temsilcileri, Settar Tanrıöğen'e acil şifalar dilerken, oyuncunun sağlığına kavuşması için dualarını gönderiyor. Settar Tanrıöğen'in sağlık durumuyla ilgili gelişmeler kamuoyuyla paylaşılmaya devam edilecek.

Kaynak: Haber Merkezi