SHOW TV ekranlarında yayınlanan ve yaşanan gelişmeler ile gündemden düşmeyen Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımını Gold Film, yapımcılığını Faruk Turgut üstlenmekte. Kadrosunda usta isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti’nin başrollerinde ise Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer almakta. Son bölümde yaşanan gelişmelerin ardından gelecek haftaki bölüm de neler yaşanacağı merak konusu oldu. Kızılcık Şerbeti 55. bölümde yaşanacaklar heyecanla bekleniyor. Peki, Kızılcık Şerbeti 55. bölümde neler olacak? İşte detaylar...

Kızılcık Şerbeti 55. Bölüm

KIZILCIK ŞERBETİ 55. BÖLÜMDEN NELER OLACAK?

Çimen’in, Gökhan’ın hatırına kapanması ve imam nikahıyla evlenmiş olması Kıvılcımların eve bomba gibi düşer. Kıvılcım yıkılmıştır, Doğa ve Alev’in de az da olsa bu konuda bilgi sahibi olmaları ve kendisine söylememeleri de onu ayrıca kızdırır.

Kızılcık Şerbeti 55. Bölüm Neler Olacak

İnci Taneleri 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İnci Taneleri 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Mihri’nin, Metehan’a olan aşkı yüzünden intihara kalkışması Ertuğrul’un radikal bir karar almasına neden olacaktır.

Kızılcık Şerbeti 55. Bölüm 1

Kıvılcım’a linç kampanyası başlatan iş adamını önce uyaran Ömer, adamın laftan anlamaması sonucunda farklı bir yol alacaktır.

Kızılcık Şerbeti 55. Bölüm 2

Aile geçmişini öğrenmeyi kafasına takan Nilay, bu konuda hızlı bir araştırmaya girer.

Kızılcık Şerbeti 55. Bölüm 3

Babasını razı eden Görkem, hem Fatih ile yeniden görüşmeye başlayacak hem de ailelerinin bir araya gelmesine fırsat yaratacaktır.

Kızılcık Şerbeti 55. Bölüm Çimen

Alev’le uzlaşma yolu arayan Abdullah bir türlü istediği sonucu alamamakta ancak yine de denemekten vazgeçmemektedir. Alev’i ise bambaşka bir durum tetikleyecek ve rövanş almak için büyük bir hamle yapacaktır.

KIZILCIK ŞERBETİ 55. BÖLÜM FRAGMANI

Kaynak: Haber Merkezi