SHOW TV ekranlarında yayınlanan ve yaşanan gelişmeler ile gündemden düşmeyen Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımını Gold Film, yapımcılığını Faruk Turgut üstlenmekte. Kadrosunda usta isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti’nin başrollerinde ise Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer almakta. Son bölümde yaşanan gelişmelerin ardından gelecek haftaki bölüm de neler yaşanacağı merak konusu oldu. İzleyiciler şimdiden yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Peki, Kızılcık Şerbeti 23. bölüm 2.  fragman yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! İşte detaylar...

KIZILCIK ŞERBETİ 23. BÖLÜM 2. FRAGMAN YAYINLANDI MI?

Kızılcık Şerbeti 23. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

KIZILCIK ŞERBETİ 23. BÖLÜM 2. FRAGMAN

KIZILCIK ŞERBETİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kızılcık Şerbeti'nin 22. Bölümünde: Nursema’nın koşulunu kabul ederek onu eve dönmeye ikna eden Abdullah, Nursema’nın kararından vazgeçmesiyle bir nebze rahatlasa da Alev’e olan duygularını kızıyla açıkça konuşmak zorunda kaldığı için çok rahatsızdır.

Fatih’in karısına sürpriz yaparak ona bir araba almak istemesi başta çiftin ilişkilerine çok olumlu yansısa da zaman içinde onları çok büyük bir felaketin eşiğine getirecektir. Kendini çok akıllı sanan Nilay, dolandırıcıların tuzağına düşecektir. Sönmez ve Mustafa’nın ortak olduğu lokantanın açılışı iki aileyi bir kez daha bir araya getirecektir.

Çimen’in bilgisayarında gördüğü uygunsuz görüntülerle ilgili harekete geçen Kıvılcım, Metehan ve Çimen’e bir zarar gelmeden konuyu halletmek istese de sonuçta bambaşka bir problemin içine düşecektir. Ömer’in kendini yakarak oğlunu kurtarmak için harekete geçmesi Kıvılcım’ın elini bağlayacaktır.

Haber Merkezi