Show TV'nin her hafta cuma akşamları yayınlanan dizisi Kızılcık Şerbeti, hikayesine hız kesmeden devam ediyor. Oldukça geniş bir ilzeyici kitlesine sahip olan dizi bazı yönleriyle de çok eleştiri alıyor. Son bölümde yaşanılanların ardından yeni bölüm merak konusu oldu. Peki Kızılcık Şerbeti 22. bölüm 2. fragman yayınlandı mı? İşte detaylar...

KIZILCIK ŞERBETİ 22. BÖLÜM 2. FRAGMAN YAYINLANDI MI?

KIZILCIK ŞERBETİ FRAGMAN İZLE

Kızılcık Şerbeti her hafta cuma akşamları yeni bölümleri ile Show TV'de izleyici karşısına çıkıyor. Bu hafta cuma akşamı da 22. bölümü ile izleyici karşısına çıkacak.

kızılcık-1

KIZILCIK ŞERBETİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nursema hem kendi ailesiyle, hem de evlendiği İbrahim’in ailesiyle hesaplaşıp, gerçekleri yüzlerine haykırdıktan sonra yine Alev’in evine döner. Abdullah ve Pembe olanları duyduktan sonra çökmüşler, her yerde kızlarını arıyorlardır. Doğa’nın staj yapma konusunda diretmesi sonucu Fatih devreye girerek işe çomak sokmaya kalkacak ancak Doğa buna izin vermeyecektir. Mustafa ve Sönmez yeni açacakları lokanta için hazırlanmaktadırlar. Fatih’in oteli satması sonucu iyice köşeye sıkışan Kayhan, yeni hedefine adım adım ilerlemektedir. Kıvılcım ve Ömer’in yaşama bakışlarındaki farklıkları yavaş yavaş su üstüne çıkmaya başlasa da her ikisi de görmemezlikten gelmeye çalışacaklardır. Doğa’nın kızına yardım ettiğini öğrenen Abdullah, Doğa üzerinden kızına ulaşabileceğini düşünerek harekete geçer. Amacına ulaşsa da onu büyük bir sürpriz bekliyordur.

kızılcıık

KIZILCIK ŞERBETİ KONUSU

İyi eğitimli, realist ve modern bir kadın olan Kıvılcım (Evrim Alasya), eşinden boşandıktan sonra dimdik ayakta kalmış, iki kızını da inandığı değerler doğrultusunda yetiştirmiştir. Küçük kızı Çimen (Selin Türkmen) henüz liseye devam etmekte, büyük kızı Doğa (Sıla Türkoğlu) ise üniversitede diş hekimliği okumaktadır. Kıvılcım’ın tek isteği çocuklarının ileride başarılı ve mutlu olmalarını görmektir. Doğa’nın daha üniversiteye girdiği ilk yıl erkek arkadaşıyla evlenmesiyle büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Kıvılcım, hayatının şokunu kızının kocasının ailesiyle tanışmasında yaşar. Doğa’nın kocası Fatih’in (Doğukan Güngör) ailesi muhafazakar bir ailedir. Kızının hayata bu kadar farklı bakan bir aileyle yapamayacağını düşünür. Doğa ise aşklarının her türlü farklılığın üstesinden geleceğine inanmaktadır. Kızılcık Şerbeti; doğruları aynı, yöntemleri farklı olan iki uç aile arasında kalan bir aşk hikayesidir. 

Kızılcık Şerbeti’nin oyuncu kadrosunda; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Tuana Gizem Uzunlar yer alıyor. 

Haber Merkezi