Bir zamanlar televizyon ekranlara damgasını vuran izdivaç programı Kısmetse Olur, yasaklanmasının ardından 2022 yılında yeni ismiyle ve yeni platformunda izleyici karşısına çıkmaya başladı. İlk sezonun bitmesine sayılı günler kalmışken programın ikinci sezonu gündem oldu. İzleyiciler, programın 2. sezon yarışmacılarını araştırıyor. Programın 2. sezon yarışmacıları arasında yer alan Dilara Pusa ise en çok merak edilen isimler arasında yer alıyor. Arama motorlarında, "Kısmetse Olur: Aşkın Gücü yarışmacısı Dilara Pusa kimdir? Dilara Pusa nereli, kaç yaşında? Dilara Pusa ne mezunu" soruları aratılıyor. Peki, Kısmetse Olur: Aşkın Gücü yarışmacısı Dilara Pusa kimdir? Dilara Pusa nereli? İşte tüm merak edilenler...

dilara pusa 3

DİLARA PUSA KİMDİR?

Namık Tan kimdir? Namık Tan hangi görevlerde bulundu? Namık Tan kimdir? Namık Tan hangi görevlerde bulundu?

Dilara Pusa, Sinema Televizyon bölümü mezunudur. 173 boyunda Dilara Pusa 63 kilo ağırlığındadır. 23 yaşındaki Dilara Pusa, geçtiğimiz sene ikizi Dilan ile Doya Doya Moda programına katılmıştır. Şimdilerde sosyal medyaya içerik üretmektedir.

dilara pusa

DİLARA PUSA TİKTOK HESABI!

Dilara Pusa, sosyal medya hesaplarına yüklediği videolarla tanınmaktadır. TikTok'ta @dilarapusaa kullanıcı adıyla 1 milyon takipçisi bulunmaktadır. İnstagram'da ise @dilarapusa kullanıcı adıyla 126 bin takipçisi bulunmaktadır.

kısmetse olur 2

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.