Ankara Miras Şantiye Gezileri 26 Nisan 2024'de başlıyor Ankara Miras Şantiye Gezileri 26 Nisan 2024'de başlıyor

Çalıştaya; Keçiören Kaymakamı Mehmet Akçay, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Baki Yılmaz, Hacettepe Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gıyasettin Demirhan, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Sekreteri Abdullah Albunar, Keçiören Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ömer Akışık, Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölüm Başkan Yardımcısı Taner Bozkuş, Bilişim Teknolojileri Eğitim Derneği (BTE) Başkanı Burcu Yılmaz katıldı.

Keçi Ören Çalıştay (3)

Keçiören Yunus Emre Kültür Merkezi'nde düzenlenen çalıştayın ilk gününde Spor Kültürü Komisyonu sunum yaparken ikinci gününde Yerel Yönetimler Komisyonu sunum yaptı. Birinci gün akademisyenlerin ve spor uzmanların yer aldığı çalıştayın ikinci gününde yerel yönetimlerden temsilciler yer aldı.

Keçi Ören Çalıştay (1)

Çalıştayın düzenlenmesi için emek verenlere teşekkür eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Akademisyenlerimizin öncülüğünde, Keçiören Belediyesi spor hocalarımız ve Türkiye`nin her yerinden gelen beden eğitimi öğretmenlerimiz ile Beden Eğitimi ve Spor Çalıştayımızı gerçekleştirdik. Sağlıklı bir toplumun, sağlıklı nesillerin temeli spor yapmaktır. Beden eğitimi öğretmenlerimize her zaman ihtiyaç vardır. Sporu teşvik etmeliyiz. Sağlıklı bir nesil için spor önemli. Keçiören’de spor tesislerimizin sayısını artırdık. Şehrimizin birçok yerine halı saha, kortu, voleybol ve basketbol sahası, yüzme havuzu, kapalı spor salonu ve bisiklet yolları yapıyoruz. Halı sahalarımızı ücretsiz olarak gençlerimizin hizmetine sunuyoruz. İnsanlarımızın tüm bu imkânlardan faydalanmasını yürekten istiyorum. Çalıştayın düzenlenmesi için emek veren herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Keçi Ören Çalıştay (4)

Kaynak: Çağlar Bülent SANSAR