Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların kasım ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki bu ay 'yengeç' burcunu neler bekliyor? Yengeç burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte 'yengeç' burcunu kasım ayında bekleyenler...

burçç

EKİM AYINDA YENGEÇ BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Kasımda kendi düşünceleriniz doğrultusunda koşullarınızı yaratmaya çalışırken, bulunduğunuz ortamlarda bakışlar üzerinizde olacak. Ön planda olma gayretleri içinde çaba sarf edeceksiniz. Fakat isteklerinizi gizli tutuyorsunuz. Çevrenize karşı nazik olmalısınız.

burç yorumları

Çözüm doğrultusunda sorumluluk duygularınız artarken; iş disiplininiz zorunlu olarak, olağandan daha yoğun bir hale gelecektir. Bu ay, yıllardır unutmaya çalıştığınız olayların geri tepmesiyle huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Bu dönem sakin olun ve mutlu başlayan günlerinizi cehenneme çevirmeyin. Aşkta gerçek duygularınızın anlamını irdeleyeceksiniz. Bazı ilişkilerinize belli bir mesafe getireceksiniz. Değer yargılarınız ve sezgileriniz artıyor.

2 Mayıs Boğa burcu günlük burç yorumu 2 Mayıs Boğa burcu günlük burç yorumu

burç-1

13 Kasım'da Yeni Ay, Akrep'te. 27 Kasım'da Dolunay, Boğa burcunda. Jüpiter, retroya devam ediyor. Spor yapmalı, kalbinizi ve dolaşım sisteminizi düzenli tutmak için gerekli özeni göstermelisiniz. Böbrekler, cildiniz ve baldırlarınıza özen göstermelisiniz. Karaciğerinizi yoracak yiyeceklerden uzak kalmalı ve dengeli beslenmelisiniz.

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.