Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların kasım ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki bu ay 'ikizler' burcunu neler bekliyor? İkizler burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte 'ikizler' burcunu kasım ayında bekleyenler...

burçç

KASIM AYINDA İKİZLER BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Kasımda uyumlu düşüncelerinizle ortaklıklar konusunda ılımlı bir hava estireceksiniz. Gireceğiniz sosyal etkinliklerde duruşunuzla etkileyeceğiniz kişiler olabilir. Bu tür sohbetlerde karşınızdakini dinlemeye gayret edin. Bırakın, kendilerini ifade etsinler.

burç yorumları

Düşüncelerinizi, sistemli bir şekilde yaşama geçirmeniz sayesinde hedeflerinize istediğiniz gibi ulaşacaksınız. Partnerinizle olabilecek karşılıklı isteklerinizde fazla ısrarcı olmayın. Aynı şekilde onu da kırmadan ikna etmeye çalışın. Çok hızlı kararlar vermeyin. Yalnız yaşayan İkizler, cazip hediyeler alabilirler ve bu nedenle etkilenebilirler. Bazılarınız uzun süredir adını koyamadığı bu duygulardan yola çıkarak, yeni ve akıllı maceralara çıkacaktır.

2 Mayıs Boğa burcu günlük burç yorumu 2 Mayıs Boğa burcu günlük burç yorumu

burç-1

Kasımda uzun süredir ihmal ettiğiniz sağlık sorunlarınızı ele alabilirsiniz. Ayrıca sekizinci sağlık evinizdeki Satürn sayesinde kararlı ve yardımsever duygularınız, sizi çevrenizde sevilen bir kişi yapacaktır. 13 Kasım'da Yeni Ay size yeni duygular verecektir. Yeni Ay'la birlikte bedensel ve zihinsel anlamda kendinizi yenilenmiş hissedeceksiniz.

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.