Fenerbahçe'den ayrıldığını açıklayan Joshua King merak konusu oldu. Futbolseverler arama motorlarında, '' Joshua King kimdir? Joshua King kaç yaşında, nereli? Joshua King'in maaşı ne kadar? Joshua King'in piyasa değeri ne? Joshua King hangi takıma gitti? Joshua King hangi takımlarda oynadı? Joshua King'in eşi kimdir'' sorularını aratıyor. Peki, oshua King kimdir? Joshua King kaç yaşında, nereli? Joshua King'in maaşı ne kadar? Joshua King'in piyasa değeri ne? Joshua King hangi takıma gitti? Joshua King hangi takımlarda oynadı? Joshua King'in eşi kimdir? İşte tüm merak edilenler...

Joshua King Kimdir

JOSHUA KING KİMDİR?

Joshua King, 15 Ocak 1992'de Oslo'da doğdu. Forvet mevkiinde oynayan Norveçli millî futbolcudur. Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'de forma giymektedir.

King, 2008 yılında Vålerenga'dan Manchester United'a transfer oldu. Preston North End, Borussia Mönchengladbach, Hull City ve Blackburn Rovers'ta kiralık olarak forma giydikten sonra Ocak 2013'te Blackburn ile kalıcı sözleşme imzaladı ve Mayıs 2015'te AFC Bournemouth'a geçti. Şubat 2021'de, son gün anlaşmasıyla Everton'a transfer olarak üst lige geri döndü. Aynı sezonun sonunda Watford'a transfer oldu ve Temmuz 2022'de Süper Lig ekibi Fenerbahçe ile anlaştı.

Josuha King Fb

Norveç'i 15 yaş altı, 16 yaş altı, 18 yaş altı, 19 yaş altı ve 21 yaş altı seviyelerinde temsil ettikten sonra King, 2012 yılında İzlanda'ya karşı ilk uluslararası maçına çıktı ve aynı yıl Kıbrıs'a karşı ilk uluslararası golünü attı.

Joshua King Aslen Nereli

JOSHUA KING OYNADIĞI TAKIMLAR

2009-Manchester United            

2010-Preston North End

2011- Borussia M'Gladbach

2012-Hull City (kiralık)  

2012-Blackburn Rovers

2013-Blackburn Rovers

2015-AFC Bournemouth             

2021-Everton   

2022-Watford  

2022-Fenerbahçe

Joshua King Ailesi

La Fiorita hangi ülkenin takımıdır? La Fiorita takımı hangi ligde? La Fiorita hangi ülkenin takımıdır? La Fiorita takımı hangi ligde?

JOSHUA KING'İN EŞİ KİMDİR?

Joshua King'in eşi Magdalena King'tir. Josuha King ile Magdalena King 2023 yılında dünya evine girmiştir. Çiftin bir kızı ve bir oğlu vardır.

Joshua King Eşi

JOSHUA KING HANGİ TAKIMA GİTTİ?

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi bitecek olan Joshua King yaptığı paylaşımla taraftarlara veda etti.

King, yaptığı açıklamada, "Sakatlıklar yüzünden istediklerimi yapamadım, sizlerden özür dilerim. Buradan Fenerbahçe taraftarı olarak ayrılıyorum! Umarım gelecek sezon şampiyon olursunuz, çünkü gerçekten kalbimde siz taraftarların bunu herkesten çok hak ettiğinizi hissediyorum. Bu bir veda değil, çünkü destek olmak için geri geleceğim" ifadelerini kullandı.

Joshua King Hangi Takıma Gitti

Editör: Gökçe Acar