ZEYNEP MOLHO KİMDİR?

Zeynep Molho, ünlü Türk televizyon sunucusu ve oyuncu Jess Molho'nun eşidir. İstanbul doğumlu olan Zeynep, mesleki kariyerine medya sektöründe yönetmen olarak devam etmektedir.

Zeynep Molho Kimdir Kaç Yaşında Dini Nedir

Çalışmalarını genellikle kameraların arkasında sürdüren Zeynep Molho, Jess Molho ile tanıştığı televizyon kanalında birlikte çalışmış ve 2002 yılında evlenmişlerdir.

Jess Molho kimdir? Jess Molho kaç yaşında, nereli? Jess Molho'nun eşi kim? Jess Molho kimdir? Jess Molho kaç yaşında, nereli? Jess Molho'nun eşi kim?

Elif Berra Gökkır kimdir? Elif Berra Gökkır kimdir?

Ekran Görüntüsü 2024 06 03 160217

Çiftin bu evlilikten Tibet ve Maya adında iki çocukları bulunmaktadır. Zeynep ve Jess Molho, özel yaşantılarını sade ve doğal bir şekilde sürdürmeyi tercih ederken, sosyal medyada ailece çektikleri fotoğraflarla hayranlarına mutlu anlarını paylaşmaktadır.

Jess Molho ve 22 yıllık eşi boşanıyor mu? Jess Molho ve 22 yıllık eşi boşanıyor mu?

JESS MOLHO İLE NASIL TANIŞTI?

Ekran Görüntüsü 2024 06 03 160301

Zeynep Molho, evlilik öncesinde Jess Molho'nun sunduğu bir programda yönetmenlik yaparken tanışmış ve zamanla Jess'in sıcak aile babası yönünü keşfetmiştir. Bu ilişki, ikilinin hem iş hem de özel hayatlarında derin bir bağ kurmalarına olanak sağlamıştır. Jess ile olan ilişkisi, Zeynep'in medya dünyasındaki bilinirliğini de artırmıştır. Çift, İstanbul Zekeriyaköy'deki evlerinde yaşamaktadır ve birlikte zor zamanları aşmanın yanı sıra, mutlu anları da paylaşmaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi