Pop müziğinin sevilen ismi Işın Karaca gündem olmaya devam ediyor. Peki, Işın Karaca kimdir? Işın Karaca kaç yaşında? Işın Karaca nereli? Işın Karaca ne mezunu? Işın Karaca neden gündem oldu? İşte detaylar...

ışınkaracaaIŞIN KARACA KİMDİR?
Işın Funda Büyükkaraca ya da sahne adıyla Işın Karaca , 7 Mart 1973 tarihinde . Kıbrıslı restoran işletmecisi Şeniz Büyükkaraca ile Afyonlu emlakçı olan Ali Büyükkaraca'nın ilk çocukları olarak dünyaya geldi. Londra'da doğan Işın Karaca, öğrencilik yıllarında başladığı müzik hayatını Londra IV King Edward Okulu'nda Tiyatro okurken de sürdürdü. İngiltere'de Müzikal Tiyatro üzerine eğitim gördü. 19 yaşında yaptığı Soner KIVANÇ ile yaptığı ilk evlilikten Erda Kıvanç (1993) adında bir oğlu var.

ışınkaracaaaİlk eşinden daha sonra boşandı. Aranjör Erdem Yörük ile 12 yıl süren birlikteliği oldu. İkinci çocuğu Mia 2011 yılında dünyaya geldi. Sanat ve klip yönetmeni Sedat Doğan'la 2009'dan beri birlikteliğini 2010 yılı kasım ayı sonunda noktaladı. Tekrar barışan çift, 30 Mayıs 2011 tarihinde evlendi. İkinci eşi Sedat Doğan ile Eylül 2012 tarihinde boşanmaya karar verdi. Boşanma davası sırasında barışan çift daha sonra tekrar ayrılarak, 6 kasım 2013 günü anlaşarak boşandı. Işın Karaca 28 Aralık 2016 tarihinde ise Tuğrul Odabaş ile evlendi. Kasım 2019'da Karaca, Tuğrul Odabaş'tan tek celsede anlaşmalı olarak boşandı.

IŞIN KARACA NEDEN GÜNDEM OLDU?

Ümit Erdim kimdir ? Ümit Erdim kaç yaşında? Ümit Erdim'in eşi kim? Ümit Erdim kimdir ? Ümit Erdim kaç yaşında? Ümit Erdim'in eşi kim?

Ünlü sanatçı Işın Karaca, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla sevenlerini şoke etti. "Saklamak artık daha zor gelmeye başladı" diyen Karaca, hastalığının kanser olmadığını, saç kıranın son evresi olan "Alopeci Universal" olduğunu söyledi. Karaca, "Siz bilmeden ben neler atlatmışım.. Siz bilmeden en zor günümde bile peruk takıp şarkılarını bangır bangır söyledim. Çünkü hayat bunu gerektiriyordu" diye konuştu.

ışınkaracaaaaHaber Merkezi

Editör: Gökçe Acar