ürkiye'nin izleyici kitlesini büyüleyen ve gündemden düşmeyen dizilerden biri olan "İnci Taneleri," son bölümde izleyicilere nefes kesen bir an yaşattı. Dizinin hayranları, Zahir karakterinin Azem ve Dilber'i öpüşürken görmesiyle patlak veren olayın ardından gelişen olayları konuşmaya devam ediyor.

Zahir

MasterChef Türkiye 26 Temmuz yayınlandı MasterChef Türkiye 26 Temmuz yayınlandı

Zahir, Dilber'in yıllar önce zorla evlendirildiği adamdır ve ara sıra para vererek uzak durmasını sağlayan bir karakterdir. Ancak son bölümde, Azem'le Dilber'i öpüşürken gören Zahir, kıskançlık ve öfke dolu bir çıkış yaparak olayların fitilini ateşledi. Bu sahne, sosyal medyada ve internet platformlarında hızla yayılarak izleyiciler arasında en çok konuşulan konulardan biri haline geldi.

İnci Taneleri Azem Görsel

Zahir'in öne çıkan ifadesi ise, "Fırında mercimek!" oldu. Bu sözler, izleyiciler arasında hızla popüler hale geldi ve sosyal medyada birçok paylaşım ve yorumla karşılandı. Dizi severler, Zahir'in bu çıkışını merakla beklenen yeni bölümlerde nasıl bir gelişmeyle sürdüreceğini spekülasyon konusu haline getirdi.

Inci Taneleri Dilber

İnci Taneleri'nin bu sürükleyici hikayesi, izleyicilere duygusal bir yolculuk yaşatmaya devam ediyor. Zahir, Azem ve Dilber arasındaki gerilimle dolu anların, dizinin genel atmosferine nasıl etki edeceği ise merak konusu olarak gündemdeki yerini koruyor. İzleyiciler, dizinin ilerleyen bölümlerinde bu gelişmelerin nasıl çözümleneceğini ve karakterlerin geleceğini heyecanla bekliyor.

Kaynak: Haber Merkezi