Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu üstlendiği İnci Taneleri dizisi, insanları birbirine bağlayan pamuk ipliği üzerine bir hikayeyi seyirciyle buluşturdu. Dizinin oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi güçlü isimler yer alıyor. İnci Taneleri'nin yakında Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluştu. İnci Taneleri izle! İnci Taneleri 10. bölümü izle! İnci Taneleri son bölüm izle...

Inci Taneleri Tanıtım Afişi

İnci Taneleri 10. BÖLÜM CANLI İZLE

İnci Taneleri dizisini canlı izlemek için tıklayınız.

yilmaz-erdogan-in-kaleme-aldigi-inci-taneleri-16549494_2707_m

İnci Taneleri ile yıllar sonra ekrana geri dönen Yılmaz Erdoğan, dizinin senaryosunu üstlenirken; aynı zamanda dizide yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücel isimli karaktere hayat verecek. BKM Yapım imzalı İnci Taneleri dizisinin oyuncu kadrosunda; Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi güçlü isimler yer alıyor. İnci Taneleri dizisinin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

İNCİ TANELERİ DİZİ KONUSU NEDİR?

Yılmaz Erdoğan, senaryosunu yazdığı dizide yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ isimli karaktere hayat verecek.

yilmaz-erdogan-in-kaleme-aldigi-inci-taneleri-16549494_600_m

İki yıl boyunca özverili bir hazırlık sonucu ortaya çıkan İnci Taneleri, hapisten çıkan Azem Yücedağ'ın kaybettiklerini bulmaya çalışma öyküsü etkili bir dille ele alınacak.

Yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ, kaybettiklerini bulabilecek mi? Acılarla dolu geçmişi, taşıdığı büyük bir sır ve sırtında hayatın yüküyle umudun peşinden koşan Azem, kolyesinden kopmuş, dağılmış inci tanelerini tekrar toplayabilecek mi?

Gaddar 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gaddar 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

yilmaz-erdogan-in-kaleme-aldigi-inci-taneleri-16549494_4651_m