Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrasında sanat camiasında depremzedeler için farklı yardım organizasyonları düzenlendi. Bunlardan biri de Fazıl Say ve Serenad Bağcan'ın düzenleyeceği konser oldu. Piyanist ve besteci Fazıl Say ile solist Serenad Bağcan, konser gelirlerini depremzedeler için faaliyet gösteren "Bir Kira Bir Yuva" kampanyasına aktaracak. 

bes

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Kıymetli dostum Fazıl Say’ın teklifi ile gelirin tamamen deprem bölgesine bağışlanacağı bir dayanışma konseri düzenliyoruz. Biletlerinizi bugünden itibaren ‘birkirabiryuva.org’ adresinden alabilirsiniz. Gelin yaraları birlikte sarmaya devam edelim. Konsere gitmeseniz de bilet alarak destek olun" dedi.

bağ

Bilet fiyarları ne kadar?

Konserin, biletleri bin lira olarak belirlendi ve tek fiyattan satışa sunuldu. Konsere gidemeyecek olanlar da 500 lira tutarındaki katılımsız bilet satın alma seçeneğiyle katkıda bulunabilecek.

Gecenin sunuculuğunu Yekta Kopan yapacak. Protokol, davetli uygulaması ve koltuk numarasının olmadığı konser için Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi Büyük Salonu’nun kapıları saat 19.30’da açılacak.

Haber Merkezi