Hızlı ve Öfkeli 6 filmi 2013 yılında çıkan aksiyon türünde bir filmdir. Hızlı ve Öfkeli 6 filminin yönetmenliğini Justin Lin yaparken, senaristliğini Chris Morgan üstlenmiştir. Peki, Hızlı ve Öfkeli 6 filminin konusu ne? Hızlı ve Öfkeli 6 filminin oyuncuları kim? Hızlı ve Öfkeli 6 filmi hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar...

Hızlı Ve Öfkeli 8 Nerede Çekildi

HIZLI VE ÖFKELİ 6 FİLMİNİN KONUSU NE?

Dom ve Brian'ın Rio soygunu oldukça kilit bir ismin çetesini çökertip, ekibe 100 milyon dolar kazandırdığından beri, paraya para demeyen kahramanlarımız dünyanın tadını çıkartıyordu. Fakat bir yandan da eve dönmek ve kaçmadan, saklanmadan yaşamak arzusu içlerini kemiriyordu. Ne kadar çok paraları olsa da, aileden ve yuvadan uzak hayat bir süre sonra zor gelir. Bu arada Hobbs dünyada 12 ülkeye yayılmış bir suç organizasyonu araştırmaya başlar. Bu örgüt her biri birer ölüm makinesi olan paralı askerlerden oluşmaktadır; ve örgütün ikinci lideriyse Dom’un öldüğünü sandığı eski aşkı Letty’den başkası değildir! Adamlarla kapışmanın tek yolu onları kendi seviyelerine yani sokaklara çekmektir.

Hobbs, Dom'a takımını Londra'da yeniden toplamasını teklif eder, karşılığındaysa haklarındaki tüm dava dosyaları ve suçlamalar düşürülüp eve geri dönmeyi, ailelerine kavuşmayı vaat eder.

hızlı ve öfkeli-1

Şans Eseri: Woody Allen'dan yeni bir Komedi-Dram Şans Eseri: Woody Allen'dan yeni bir Komedi-Dram

HIZLI VE ÖFKELİ 6 FİLMİNİN OYUNCULARI KİM?

Vin Diesel-Rolü : Dominic Toretto

Paul Walker-Rolü : Brian O'Conner

Dwayne Johnson-Rolü : Luke Hobbs

Michelle Rodriguez-Rolü : Letty

Jordana Brewster-Rolü : Mia Toretto

Tyrese Gibson-Rolü : Roman Pearce

Ludacris-Rolü : Tej Parker

Sung Kang-Rolü : Han

Hızlı Ve Öfkeli 8

HIZLI VE ÖFKELİ 6 FİLMİ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Hızlı ve Öfkeli 6 filmi 21 Mayıs Salı saat 20:00'de Kanal D'de yayınlanacak.

Kaynak: Haber Merkezi