Hasan Ege Karanfil, ünversiteden bir öğrenciye sistematik bir şekilde şiddet uygulandığında dair ortaya çıkan ses kayıtlarından sonra gündem oldu. Yurttaşlar arama motorlarında, ''Hasan Ege Karanfil kimdir? Hasan Ege Karanfil kaç yaşında? Hasan Ege Karanfil nereli? Hasan Ege Karanfil olayı nedir? Hasan Ege Karanfil ses kaydı'' sorularını aratıyor. Peki, Hasan Ege Karanfil kimdir? Hasan Ege Karanfil kaç yaşında? Hasan Ege Karanfil nereli? Hasan Ege Karanfil olayı nedir? Hasan Ege Karanfil ses kaydı? İşte tüm merak edilenler...

Hasan Ege Karanfil Kim

Erkan Yolaç kimdir? Erkan Yolaç kimdir?

HASAN EGE KARANFİL KİMDİR?

Hasan Ege Karanfil, Koç Üniversitesi öğrencisidir. Üniversitede Kürt bir öğrenciye sistematik şiddet uygulamasıyla gündem olmuştur. Hasan Ege Karanfil'in "Veraset Vergisi" adlı bir kitabı da bulunmaktadır. Kitapla Seyhan Erözçelik İlk Kitap Şiir ödülünü almıştır.

HASAN EGE KARANFİL KAÇ YAŞINDA?

Hasan Ege Karanfil'in yaşı ile ilgili bir bilgi bulunmuyor.

HASAN EGE KARANFİL NERELİ?

Hasan Ege Karanfil'in nereli olduğu bilinmiyor.

Hasan Ege Karanfil Olayı

HASAN EGE KARANFİL OLAYI NEDİR?

Koç Üniversitesi'nin öğrenci yurdunda TÜBİTAK birincilik ödülü sahibi üniversiteli F. B. aynı odayı paylaştığı Hasan Ege Karanfil ve Arda D. tarafından saldırıya uğradı.

HalkTV’den Dinçer Gökçe'nin haberine göre Karanfil, F.B.'nin yüzüne kemerle vurdu, yüzüne sıcak ütü yapıştırmaya çalıştı. Diğer oda arkadaşı Arda D. ise F. B.’yi önce boğazından yaralamaya çalıştı. Sonra ise yüzünü ve karnını kesti.

Aldığı yaralar sonrasında çığlık atan F.B.'nin yardımına diğer öğrenciler ve güvenlik görevlisi yetişti. F.B.'nin saldırıya uğradığını gören öğrenciler yangın alarmına basarak güvenliği çağırdı.

Kaynak: Haber Merkezi