Son günlerde gündeme gelen Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü'nün eski üyelerinden biri olarak bilinen Hasan Basri GÜNER, Adnan Oktar'a yönelik iddialar ve örgütün faaliyetleriyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunuyor. Sosyal medya hesabından paylaştığı bilgilerle dikkat çeken GÜNER, Adnan Oktar'ın 35 yıllık arkadaşı olduğunu ve örgüt hakkında yapılanların bir algı operasyonu olduğunu savunuyor.

Hasan Basri Güner (2)

Hasan Basri GÜNER, Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü'ne yönelik 1999 yılında gerçekleşen operasyonda gözaltına alınan isimlerden biriydi. Ancak 2006 yılında aldığı işkence raporu ile geçmişteki suçlamalardan düşerek özgürlüğüne kavuştuğunu belirtiyor. GÜNER, bir belgeselde yer alan itiraflar ve örgüte yönelik operasyonları yöneten emekli Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Furkan Sezer'in açıklamalarına karşı çıkarak, omuzunun çıkması iddialarını spordan veya başka bir sebepten kaynaklandığını söylüyor.

Hasan Basri Güner (1)

Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü'nün lideri Adnan Oktar'ın cezaevinde olmasına rağmen örgütü yönetmeye devam ettiği iddialarını dile getiren GÜNER, örgütün atanan lideri İbrahim Seral Köprülü ve altında kurulan 4 kişilik bir imam konseyi hakkında bilgi veriyor. Firariler arasında bulunan Hasan Basri GÜNER'in Çin'e kaçtığı bilgisi de bu açıklamalarla doğrulanıyor.

La Fiorita hangi ülkenin takımıdır? La Fiorita takımı hangi ligde? La Fiorita hangi ülkenin takımıdır? La Fiorita takımı hangi ligde?

Adnan (2)

Kaynak: HABER MERKEZİ