Acısıyla tatlısıyla bir yıl daha geride kaldı. 2023’ün bitimine günler kala, yeni yılla ilgili hepimiz büyük bir heyecan ve umut içerisindeyiz. Birçok kişi 2024 yılında burcunu nelerin beklediğini araştırıyor. Peki, 2024 yılında Yengeç burcunu neler bekliyor? İşte Hande Kazanova'dan 2024 Yengeç burcu yorumu...

2 Mayıs Başak burcu günlük burç yorumu 2 Mayıs Başak burcu günlük burç yorumu

burç-1

2024 YENGEÇ BURCU YORUMU

Başarılı astrolog Hande Kazanova, Haber Türk'te katıldığı programda 2024 yılını yorumladı. Kazanova, 2024 yılında Yengeç burçları şunların beklediğini söyledi:

Yengeçler ve sevgili Yengeç burçları, 2024 yılında sosyal çevreniz çok aktif. Bolca yeni insanlarla tanışacaksınız. Örneğin bu dönem partilere üye olabilir, STK’ya yazılabilir, derneklere girebilirsiniz.

Organizasyonel işlerin içerisinde olmanız gereken bir süreçtesiniz. Bu durum Yengeçlerin yapısına aykırı aslında. Çünkü onlar daha fazla kendi özelini yaşamak ve evinde, ailesiyle birlikte olmak isteyen bir burç.

Ama bu sene hayat sizlere “Evde durma. Evde sıkıntı ve problemler olabilir. Al başını arada bir çık, yeni insanların arasına katıl. Yeni insanlarla tanışacaksın. Bu insanlar sana faydalı olacak” diyor.

En azından böyle düşünürseniz kafanızı rahatlatabilir ve olayları çok rahat toplayabilirsiniz. Yılın ikinci yarısı 26 Mayıs’tan sonra kendi iç dünyanıza çekildiğiniz ama bir yandan da meraklı taraflarınızı öğrenmek isteyeceğiniz alana yönelerek besleyeceksiniz.

Eğer bir davanız varsa hukuki bir sürecin sonuna gelmiş olabilirsiniz. Aldığınız bir eğitim varsa, eğitimle ilgili bir girişiminiz varsa bununla ilgili bazı sonuçlar da karşınıza gelebilir.

Ağustos ve aralık ayları biraz sıkıntılı geçebilir. Bu noktada dikkatli olmanızda fayda var. Ama hem gelecek planları, hem seyahatler, hem ticari faaliyetler konusunda hayat sizi destekliyor.

Şunu söyleyebilirim. Satürn hangi burçtaysa o burcu destekler. Satürn su elementinden Balık burcunda olduğu için su elementlerini destekleyen bir noktada. O yüzden Yengeçler ve Akrepler diğer burçlara göre kalıcı adımlar ve istediklerini gerçekleştirme anlamında şanslılar.

O yüzden de “Satürn beni mahvetti” lafını asla Yengeçler için kabul etmiyorum. Tam tersi bu sene sorumluluklarınızı alırsanız hayat sizin için çok güzel ilerleyecek.

Seyahat, eğitim, yabancı insanlar, sosyal medya, radyo, televizyon aslında gelecek planlarınızı oluşturduğunuz alanlarda hayat size sorumluluklar verecek. Eğer bu sorumlulukları isteyerek, gülerek, eğlenerek kabul ederseniz zorlanmayacaksınız.

Kaynak: Haber Merkezi